Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Podobają mi się te koła i opony. Są ładne i miękkie i dobrze chwytają. Wszystkie moje zestawy są modyfikowane, aby były szersze, używając WPL i metalowych części. Znajdź przygody małej skali na You Tube dla filmów na temat tworzenia kół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    1 z najlepszych opon do mini pełzaczy. Koła też mogą wziąć dużo na wadze. Włożyć też pianę do opony, ponieważ są super miękkie. Również to dobre koło do modyfikowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Czują się naprawdę dobrze, dodam tylko farsz. Skórka jest trochę konwencjonalna, ale zaprojektuję i wydrukuję inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Uwielbiam nowe większe opony dla mojego MN-96. Wygląda naprawdę dobrze. Pomalowałem felgi na srebro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dziękuję Banggood, otrzymałem moje rzeczy na długo przed dostawą.. Wszystko w porządku, nie mogę się doczekać, aby skończyć mój projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Wow, wow, miękka opona, miękka mieszanka, duża opona dla mojego WPL C24 (potrzeba poważnego podnoszenia ciała) dużo przepustek!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Otrzymałam paczkę idealnie przed czasem, ale nie dostałam tych 4 śrubek, jak wspomniałaś na poście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    all good. recomend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Duża wartość w cenie. Ładne miękkie opony, dobra jakość. Nie mam ciężarówki MN, żeby je zmieścić, ale wjechali na mój B14.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Niezła aktualizacja mojego C34. Miękki i chwytliwy. Byłoby lepiej, gdyby było 5 opon w zestawie, żebym mógł też zamontować zapasową z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft8 519
    • Ft9 459
    • Ft3 402
    • Ft9 459
    • Ft10 216
    • Ft9 839
    • Ft10 157
    • Ft17 031
    • Ft3 402
    • Ft4 009
    • Ft5 674
    • Ft24 225
    • Ft16 273
    • Ft17 411
    • Ft15 139
    • Ft65 225
    • Ft26 116