Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(161)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Podobają mi się te koła i opony. Są ładne i miękkie i dobrze chwytają. Wszystkie moje zestawy są modyfikowane, aby były szersze, używając WPL i metalowych części. Znajdź przygody małej skali na You Tube dla filmów na temat tworzenia kół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    1 z najlepszych opon do mini pełzaczy. Koła też mogą wziąć dużo na wadze. Włożyć też pianę do opony, ponieważ są super miękkie. Również to dobre koło do modyfikowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Uwielbiam nowe większe opony dla mojego MN-96. Wygląda naprawdę dobrze. Pomalowałem felgi na srebro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Zdecydowanie polecam kupno! Bardzo górna!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Wow, wow, miękka opona, miękka mieszanka, duża opona dla mojego WPL C24 (potrzeba poważnego podnoszenia ciała) dużo przepustek!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Doskonała, jakość cena i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeVIP5
    BR
    12/08/2020

    Dobry produkt, dotarł ok!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    all good. recomend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Duża wartość w cenie. Ładne miękkie opony, dobra jakość. Nie mam ciężarówki MN, żeby je zmieścić, ale wjechali na mój B14.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Niezła aktualizacja mojego C34. Miękki i chwytliwy. Byłoby lepiej, gdyby było 5 opon w zestawie, żebym mógł też zamontować zapasową z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,834
    • Ft12,214
    • Ft5,273
    • Ft12,554
    • Ft10,178
    • Ft2,897
    • Ft10,379
    • Ft8,821
    • Ft3,051
    • Ft3,051
    • Ft3,730
    • Ft2,373
    • Ft3,730
    • Ft16,287
    • Ft6,784
    • Ft3,699
    • Ft5,766
    • Ft3,391