Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(689)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(689)
    • 5 Star(653)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2020

    Najlepsza cena. Szybka wysyłka. Dobrej jakości serwo.. Używany w burzy gradowej 1/18 Hbx.... nie zapomnij ustawić punktów końcowych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2017

    В сентябре,прошлого года-купил на бенггуде 6 сервомашинок на 9г с пластиковым редуктором---- ДЕРЬМО, из 6 - 2 только -- РАБОЧИЕ!!!,косяки были всякие,то-не было-смазки в редукторах,то-качество пластиковых шестерней --- желало-бы- лучшего!!!! Разобрав все 6 серв,и используя(при обратной сборке) только качественные,а то,и с подгонкой,получились 2---Отличные сервы на 9г,с кучей разных запчастей Получив эти 4шт 9г,в обязательном порядке--протестировал(сервотестером)около 50циклов на каждой серве. Я -остался - ДОВОЛЕН,4 из 4---работают,как Швейцарские часы

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2016

    These seem perfect, a little on the heavy side but I'm planning accordingly to compensate. Have to admit I've not yet hooked them up to my receiver but they came packaged well and absolutely no damage and in excellent condition. I hope to use them in my r/c foam airplane the "Mighty Mini Vector" jet lookalike. See Photo(s).... .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    They look excellent and they look like they can do the job however the holes on the set o horns are a tad to small I'm going to have to modify them a bit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2018

    Добавлю и я капельку положительных отзывов к качественному товару. Замечательные сервы. Работают гладенько плавно. Есть в хозяйстве более дорогие цифровые от тех шума больше при схожих характеристиках.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2017

    Микро Серво 13 гр. Металлические шестерни. В комплекте всё необходимое. Вес без качалки 13 гр. Выполнено качественно. Длина кабеля 25 см. Товаром и доставкой доволен, никаких проблем.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2016

    Ces moteurs bien connus vont me permettre de réaliser un bras de robot et une maquette de suivi de soleil. Il sont fournit avec les accessoires de liaison. J'avais déjà essayé les servo de couleur bleu mais les engrenages en plastique ne résistaient pas à l'effort à développer. These well-known engines will allow me to make a robot arm and a sun tracking model. It is provided with connecting accessories. I had tried the blue color servo plastic gears but did not resist the effort to develop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2017

    These servos are full metal geared, so won't strip as easily as plastic gears will. It does make them marginally heavier, but this isn't usually too much of a problem. I used these servos on my 600mm DW rainbow wing: https://www.banggood.com/DW-HOBBY-Rainbow-800mm-Wingspan-EPP-Flying-Wing-RC-Airplane-KIT-p-1080691.html?p=P023097851042014097L

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Tutaj różne servo są oceniane!!! Moje wcześniej zakupione usługi „Tower Pro" były, poza jednym na 30, bezbłędne. Są to jedna trzecia wadliwych i znacznie słabsze!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 534
    • Ft3 142
    • Ft7 980
    • Ft5 240
    • Ft8 038
    • Ft3 494
    • Ft25 776
    • Ft4 541
    • Ft3 142
    • Ft7 338
    • Ft3 842
    • Ft4 596
    • Ft6 291
    • Ft19 227
    • Ft3 842
    • Ft9 788
    • Ft18 180
    • Ft3 494