Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Dobrze zapakowane baterie do mojego zamku. Miejmy nadzieję, że przetrwają długo. Ok czas wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    fast as always!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Pasuje do opisu produktu ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Dwie baterie na cztery były zepsute, utlenione, nienadające się!! Proszę zwrócić pieniądze na dwie baterie lub wysłać inne do wymiany. Omyłkowo automatycznie umieścić pięć gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2019

    For the price I´m quite happy, came well packaged and delivery time was quicker than expected. I checked the voltage with a multimeter and it came out at 3.8V, which a tad over the 3.7V they are rated at.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    The full and true description of the item. I recommend everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    They arrived quickly and well packed. I still need to try them out

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Shipped to Italy (Naples) within 19d. Overall looks good, appropriate for that price. Packing was good very good. Maybe a little too light.. I will advice after duly testing them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2016

    Ordered 4 batteries, received 2 packages containing 2.. I haven't tested these batteries, but don't expect any issues ifor my non-demanding -application. Another satisfied customer!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2016

    Good rechargeable 1200mAh battery!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 098
    • Ft5 635
    • Ft21 427
    • Ft6 833
    • Ft5 635
    • Ft7 842
    • Ft13 907
    • Ft3 379
    • Ft8 269
    • Ft4 131
    • Ft14 288
    • Ft1 390
    • Ft14 649
    • Ft6 436
    • Ft8 539
    • Ft11 277
    • Ft4 850
    • Ft22 133