Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(480)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(480)
    • 5 Star(447)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Koła są naprawdę świetne. Dobre wykonanie i jakość. Wyglądają też bardzo dobrze! Absolutnie do polecenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Szybka i niezawodna dostawa, więc zostaje w moim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Lubię je. Czego tu nie lubić....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Estan buenas estas llantas de 65mm de diametro, son suaves, su hexágono es de 12mm y no vienen pegadas al rin, por lo que se necesitan pegar. Estan excelentes y el precio es bueno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Wyglądają dobrze, tylko trochę mniejsze niż te standardowe. Ale wygląda dobrze, chociaż wolę biegać z oryginalnymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Koła są bardzo dobre, ale musisz je przykleić przed samochodem. Pasuje do Wltoys 124019 bez adapterów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobrze!! Doskonała jakość komplementów dla sprzedającego, na pewno kupię wiele innych rzeczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Skonfrontowali się ze mną, bardzo dobrze ujmując 👌🏻👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dość lekka anodizacja i opony do przyklejenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobry produkt!! (ang.)! Były idealne do mojego samochodu RC!!:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 900
    • Ft4 290
    • Ft2 500
    • Ft3 215
    • Ft12 077
    • Ft12 697
    • Ft26 636
    • Ft2 317
    • Ft4 941
    • Ft4 024
    • Ft10 219
    • Ft4 646
    • Ft58 218
    • Ft2 475
    • Ft4 612
    • Ft4 646
    • Ft8 050
    • Ft32 521