Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Przesyłka w porządku. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Nie byłam zadowolona ze wspomnień. Nie osiąga moich celów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Panx z Cypru. Zamówiłam ten 4pack 2GB DDR2 800MHz Ram 24 maja 2020 i otrzymała go 30 czerwca (zarejestrowana wysyłka). Właśnie zainstalowałem moduły Ram na moim PC, w pełni kompatybilne z moim systemem AMD, MSI K9N SLI PLATINUM AM2 S940 płyta główna. Idealnie, wszystko działa gładko. 8GB to Max Ram obsługiwany dla tego m/plansza. Dobry zakup, dobry stosunek jakości do ceny. Moduły, które otrzymałam, trzy z nich są wykonane przez ELPIDA, a jeden przez SEC (oba to dobre marki). Lepiej byłoby zrobić to samo, ponieważ potrzebuję ich do pracy na podwójnym kanale, aby skorzystać z wysokiej częstotliwości 800Mhz. Przy okazji, na stronie internetowej BG zdjęcia pokazują pamięć KINGSTON. W każdym razie, cieszę się, że znalazłem tak starą specyfikację modułów Ram DDR2 800MHz w tej cenie. Mój system Pc ma 12 lat, teraz z tym dodatkiem 8 GB RAM & dysk SSD stał się jak nowy i bardzo szybki. Dobry zakup! Bardzo polecam! Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2019

    Las memorias están funcionando bien ya las probe en un equipo y va genial.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2017

    vienen en una bolsa de plástico individual.Mi placa en auto las ajustas a 533 pero manualmente subiendo la velocidad funcionan bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Ótimo produto, qualidade e bom preço..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    I installed this memory in my old Dell desktop computer. It made a noticeable different going from 4 GB to 8GB. Good value for 4 memory sticks. Recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2017

    The product description is correct! Only works with certain types of Mainboards and AMD CPUs, because the Intel CPUs and boards can't handle the way this memory is addressed!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2016

    3 of the the 4 stick worked does not appear damage. They were not package for travel the best. Had foam around them. However one managed to stick out during travel. Good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2017

    A fantastically cheap way to speed up my 15 year old PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 158
    • Ft4 916
    • Ft5 896
    • Ft8 289
    • Ft10 485
    • Ft2 645
    • Ft77 644
    • Ft7 945
    • Ft42 606
    • Ft3 242
    • Ft14 418
    • Ft25 956
    • Ft20 059
    • Ft4 585
    • Ft11 354
    • Ft6 486
    • Ft19 990
    • Ft33 379