Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(234)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(234)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2022

    Wyglądają świetnie, plastik jest miękki i nie jest klejony. Zaleca się klejenie opon przed ich użyciem. Będę je testował na moim gepardzie JLB, żeby zobaczyć, jak przetrwają.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Opony są dobre, ale nie rozmiar spektrometru 🤦🏾. Nie są przyklejone. Nadal je zainstalowałem i samochód działa naprawdę dobrze. Bardzo dobra przyczepność i oczywiście nie są w stanie spasować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Te koła przybyły jak zawsze w około 2/3 tygodni, w jedynym białym worku Banggood. Są najlepsze w tej cenie, używam ich na buggy 1/8 i działają świetnie, są wytrzymałe i przyczepność jest idealna. Polecam zakup dla tych, którzy chcą wydać niewiele i nadal mają dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Doskonałe koła do prędkości jazdy po drogach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Te koła są świetne, mam je dla mojego pirackiego buggy 3 i są świetne w samochodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Byłoby lepiej, gdyby opony i felgi sklejały się razem. Ale rzeczy są ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Najszybsza dostawa z ostatniego zamówienia, 11 dni od daty zamówienia. Koła nie są tak duże, jak moje poprzednie, ale wystarczająco dobre użycie na drodze tłuczenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2017

    la calidad es buena y por el precio esta bien difinitivamente la recomiendo. con 3s lipo funciona super

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Koła wykonane dobrze, przy pierwszym uderzeniu również wytrzymałe i z dobrej jakości gumy.Opony nie są przyklejone do obręczy, ale umieszczone w specjalnym rowku, więc łatwiej jest również wymienić wewnętrzną gąbkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Po 9 dniach ze mną. Najwyższy czas dostawy i po ich związania bardzo dobre zachowanie jazdy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$15.09
    • US$36.95
    • US$35.79
    • US$12.99
    • US$85.99
    • US$13.99
    • US$8.89
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$12.99
    • US$29.99
    • US$6.89
    • US$13.99
    • US$37.49
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$31.17