Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(350)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(350)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2020

    Zamówiłem je do mojego nowego samochodu RC, i dostałem je w ciągu tygodnia. Jednak jakość jest znakomita, a kolor jest oszałamiający. Zamówię ponownie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wyglądają dobrze. Części ze stopu są naprawdę ładne, a grubość wału tłokowego jest porównywalna do tych, które wymieniałem. Jednak nie przetrwali pierwszego uderzenia, gwintowanie części plastikowych było słabe i ciągle się trzęsło (patrz zdjęcie 2), to się stało dwa razy i postanowiłem zatrzymać, aby nie uszkodzić trwale. Zabezpieczyłem je w superglue i wydaje się, że trzyma się dobrze. Są to szok olejowy, ale nie przychodzą z żadnym olejem, więc gołym w pamięci będziesz potrzebował także tego. I tak miałem plany, żeby to nie było dla mnie problemem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Chociaż kolor jest bardziej pomarańczowy niż złoty (co mi nie przeszkadza) wstrząsy wyglądają świetnie, sprężyny są postępowe jak powinny, cała podróż wstrząsu jest miła i gładka. Jednak należy pamiętać, że wstrząsy nie są wcześniej wypełnione, trzeba je rozebrać i wypełnić własnym płynem wstrząsowym, zanim można je użyć. Powinno to być prawdopodobnie wymienione w opisie pozycji, a tak nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    I put the shocks on my Wltoys 12402-A 4WD and they completely changed the way it handles. Great upgrade and super price. I should have ordered the gold shocks to match the wheels :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Dostawa była najlepsza - szybko z magazynu AU! Te wstrząsy kompatybilne z HSP wyglądają dobrze, ale nie są aluminium i źle wyciekają z lekkim olejem. Są regulowane i działają OK bez oleju

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wygląda dobrze, bez ropy, zaraz ją zbuduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonałe materiały dobrze wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobry w tłumikach z dobrymi właściwościami czołgania Na pewno będę się częściej kupował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Doskonała modernizacja części naprawdę szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 714
    • Ft2 871
    • Ft4 032
    • Ft2 452
    • Ft3 387
    • Ft8 068
    • Ft2 443
    • Ft2 913
    • Ft8 404
    • Ft16 970
    • Ft11 919
    • Ft4 369
    • Ft10 697
    • Ft1 525
    • Ft3 299
    • Ft4 369
    • Ft9 780
    • Ft1 648