Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(364)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(364)
    • 5 Star(336)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2019

    Works well, fits good, not bad for the price,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2019

    Excellent product, exceeded my expectations, I recommend to all your purchase, congratulations Team Banggood. Gli shock sembrano di buona qualità, ma hanno bisogno di olio per migliorare le prestazioni. Le molle non sono molto resistenti e non sono in grado di reggere il peso di un camion in scala 1/10. (Traxxas Stampede) Probabilmente lo userò per un impianto più piccolo, più leggero.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Dzięki nim moja ciężarówka jest o wiele lepsza, świetna jakość i dodatkowy podnośnik. Szybka dostawa do Wielkiej Brytanii i zgodnie z opisem w wykazie. Na pewno kupić ponownie dla tej strony. Szczęśliwy klient.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Chociaż kolor jest bardziej pomarańczowy niż złoty (co mi nie przeszkadza) wstrząsy wyglądają świetnie, sprężyny są postępowe jak powinny, cała podróż wstrząsu jest miła i gładka. Jednak należy pamiętać, że wstrząsy nie są wcześniej wypełnione, trzeba je rozebrać i wypełnić własnym płynem wstrząsowym, zanim można je użyć. Powinno to być prawdopodobnie wymienione w opisie pozycji, a tak nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Zamówiłem je do mojego nowego samochodu RC, i dostałem je w ciągu tygodnia. Jednak jakość jest znakomita, a kolor jest oszałamiający. Zamówię ponownie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    THESE SHOCKS ARE AMAZING,aluminium bodies, oil filled & fully ajustable, and for the price they are bargain.I have bought shocks ovr the years since i got into Rock Crawling and they cost an arm and leg to buy and were no match to these . Best shocks i have bought in ages.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    Awesome threaded shocks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wygląda dobrze, bez ropy, zaraz ją zbuduję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Paczka dotarła bezpiecznie. Pochłaniacze wstrząsów wyglądają dobrze. Cieszę się, że mój nowy samochód je dostanie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wyglądają dobrze. Części ze stopu są naprawdę ładne, a grubość wału tłokowego jest porównywalna do tych, które wymieniałem. Jednak nie przetrwali pierwszego uderzenia, gwintowanie części plastikowych było słabe i ciągle się trzęsło (patrz zdjęcie 2), to się stało dwa razy i postanowiłem zatrzymać, aby nie uszkodzić trwale. Zabezpieczyłem je w superglue i wydaje się, że trzyma się dobrze. Są to szok olejowy, ale nie przychodzą z żadnym olejem, więc gołym w pamięci będziesz potrzebował także tego. I tak miałem plany, żeby to nie było dla mnie problemem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$14.99
    • US$255.99
    • US$148.99
    • US$120.99
    • US$18.79
    • US$40.99
    • US$15.00
    • US$9.59
    • US$215.97
    • US$16.99
    • US$15.00
    • US$9.35
    • US$456.99
    • US$40.99
    • US$95.99
    • US$42.99
    • US$13.85