Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Produkty opisują świetnie pasuje do HBX 16889a pro naprawdę ładnie więcej prześwitania trochę moore prędkość wysokiej jakości, nie zapomnij przykleić je szybko wysyłki do Kanady Polecam ten sprzedawca i na pewno kupić ponownie thx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Totalna przesada jak na Hbx 16889, świetna wydajność/ przyczepność. Trzeba będzie dostosować obcięcie kierownicy, aby zatrzymać pocieranie ciała. Co : Kierowanie na tym zestawie jest minimalizowane do punktu lub cięcia korpusu dla większej prześwit... Silnik się trochę nagrzeje, więc miej na to oko. Pro : większa przyczepność, większa przepustowość, minimalizacja uszkodzeń ciała. Niewielki wzrost prędkości końcowej górnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo ładnie wyglądają koła, będą ładne w projekcie pełzającym na skalę wkrótce! Bardzo rozsądna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Opony są dobre... Chcą tylko przed pierwszym meczem położyć trochę kleju... Pierwszy bieg i zaczynają się rozdzielać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dotarła jako opis, doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wspaniała mała opona 👍 Fajna guma, bardzo chwytliwa 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Opony są super miękkie i chwytliwe, ale koła pękły po jednym małym uderzeniu o słup huśtawkowy na podwórku przy pierwszym biegu! Przynajmniej zapewnili dobre 7 minut zabawy dla mojego syna... :/ mam nadzieję, że znajdę lepsze koła, które będą pasować do tych opon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Néhány nap alatt megjött a CZ raktárból, hibátlanul, tripla csomagolásban! Köszönöm! Remek kerekek, sokat kalandozunk még együtt velük... :D

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Niezłe opony - ale do czołgania się, nie do bicia. Nie są przyklejone do felg, podoba mi się to. (nienawiść, jeśli opony są prekleowane i trudno jest zdjąć je z obręczy bez uszkodzenia). Proszę przynieść ładne pianki. Lepki, ale nie za miękki. Niestety są trochę za duże o średnicy wewnętrznej, by zmieścić się na 1,55 calowych obręczach. Jednak: Niezwykła wartość dla pieniędzy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2017

    Arrived with rims of but was easy enough to install. These wheels come as a complete replacement set meaning there are 2x left and 2x right wheels. Watch the alignment of the tread and the wheel toe when installing the to your rc car

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 541
    • Ft5 603
    • Ft2 489
    • Ft6 161
    • Ft11 734
    • Ft8 193
    • Ft3 026
    • Ft16 279
    • Ft11 357
    • Ft2 292
    • Ft11 144
    • Ft11 357
    • Ft21 203
    • Ft5 675
    • Ft27 262
    • Ft8 705
    • Ft65 246
    • Ft9 085