Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Szybka wysyłka, poniżej 2 tygodni. Wstrząsy wydają się być dobrej jakości. Trochę za duży jak na 1/10 pełzaka... Ale i tak miły. Sprężyny, z którymi jest bardzo twarde, więc jeśli je zamówisz, zaplanuj kilka miękkich sprężyn. Przychodzą bez ropy, więc musisz to również dostarczyć. Za tą cenę, mówię, że są dobre. Zmierz rozmiar przed zamówieniem! Zamontowałem je na RGT EX86110 Pioneer... Trochę za duży jak na mój gust, może innym by się to spodobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Wstrząs napędza olej i ten, który ma głowę oleju z lej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    SONO PIÙ GRANDI DI QUANTO ME LI ASPETTAVO .. ARRIVATI CON 1 SETTIMANA ON ANTICIPO . COMPLIMENTI PER LA VELOCITÀ È SOPRATTUTTO LA PROFESSIONALITÀ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dziękuję, sir!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Nice set of long shocks for a good price of just under 12 US dollars. The shocks come with no oil in them, just a thin coating on the inside to keep things from binding. The springs are quite hard on these units but threaded collars move easily for adjustments once you move the spring away from them. The arrived in only 11 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Niesamowita jakość! Sztywne sprężyny dla pełzacza, ale tylko wstrząsy są warte więcej niż cena! Nawinięte ciała, świetnie dopasowane i wysportowane. Kup je, jeśli na nie patrzysz! Nie będziesz rozczarowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2019

    I use these shocks as the main landing gear shocks on my giant scale He-162. They fit inside the landing gear struts. I like to add oil dampers to my planes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    de meilleure qualité que ceux d'origines et remplace parfaitement. Gros avantage de pouvoir régler la contrainte du ressort! Réservoir en alu contrairement à ceux d'origines.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Świetnie pasuje do mojego TRX4 tylko źle jest wiosna są sztywne. Używałem mojej starej wiosny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 843
    • Ft9 085
    • Ft12 115
    • Ft26 125
    • Ft3 403
    • Ft19 112
    • Ft5 675
    • Ft4 918
    • Ft6 433
    • Ft4 541
    • Ft6 056
    • Ft5 298
    • Ft7 190
    • Ft6 433
    • Ft3 144
    • Ft8 328
    • Ft65 246
    • Ft4 541