Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Otrzymałem mikrofon, kiedy myślałem, że zamówiłem kamerę, ponieważ to jest to, o czym wspomniałaś w opisie!!! To prawdziwy przekręt! Jeśli nie wiesz, jak opisać swoje artykuły w języku angielskim, to znajdź tłumacza!... To niedopuszczalne, chcę być spłacony

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    OLHA SO PRA SER SINCERO A CAMARA É BEM COMPLETINHA A ÚNICA COISA QUE EU SENTI FALTABÉ QUE ELA NAO TEM FOCO DE PERTO...A CAMARA NAO TEM FOCO

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo dobry produkt, jakość obrazu i dobre funkcje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Gdzie jest kamera Jak korzystać z tego elementu, jeśli nie mamy aparatu Moje zamówienie jest z kamerą Dlaczego odbieram przedmiot jest tylko mikrotelefon

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Niesamowity produkt. Jakość i obsługa doskonała. Dzięki Banggood. To naprawdę świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wszystko działa dobrze, pilot nie może działać, gdy zainstalowany jest dodatkowy obiektyw, ponieważ pokrywa czujnik. Wszystko inne jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Urządzenie przyszło z uszkodzonym pudełkiem, muszę spróbować sprawdzić, czy działa dobrze, ponieważ sposób, w jaki pudełko zostało uszkodzone może wpłynąć na prawidłowe funkcjonowanie kamery, i chcę wiedzieć jak to zrobić w tym przypadku?. Poza tym, długo trwało dotarcie do Quebecu.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Bardzo dobry produkt i świetny zakup, Banggood zakupy jest świetne. Dziękuję. (Bardzo dobry i świetny produkt, bardzo ładny banggood dzięki)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Wielki problem z pojedynczym aparatem bateria trwa bardzo mało przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Jest w świetnym stanie, kamera jest bardzo dobra... Włączyłem i wszystko w porządku, nie mogłem nagrywać i robić zdjęć, bo skończył mi się 😊👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 267
    • Ft85 719
    • Ft11 371
    • Ft15 163
    • Ft14 784
    • Ft45 166
    • Ft19 037
    • Ft10 900
    • Ft22 367
    • Ft12 855
    • Ft22 746
    • Ft11 371
    • Ft46 155
    • Ft15 163
    • Ft32 967
    • Ft49 501
    • Ft89 484
    • Ft6 772