Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Szybka dostawa bez podatków, wydaje się potężna, ale nie robi wyraźnych cięć w drewnie. Może potrzebuje oleju w łańcuchu... Przetestuj to w trudny sposób wkrótce, aby zobaczyć baterie i jak trwa... i ładowarka

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo dobrze za tą cenę. Musi posiadać narzędzie do małych drzew/gałązek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Przyszedł z problemem, lub łańcuch (8 więcej gomos) jest zbyt duży dla (13cm przewodnik). Oczekiwać odpowiedzi, za duży prąd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    la mia sega è arriva. Ma la catena è più grande come si può vedere della foto. Inviatemi subito la catena giusta per la mia sega

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dobry produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobre narzędzie. To nie jest dobre dla wieczka.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jó termék.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Szybka dostawa bez podatków, wydaje się potężna, ale nie robi wyraźnych cięć w drewnie. Może potrzebuje oleju w łańcuchu... Przetestuj to w trudny sposób wkrótce, aby zobaczyć baterie i jak trwa... i ładowarka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    It came fast, it works well for the first 5 minutes I tried but with a little tremble and the packet doesn't contain Wrench and the manual is very poor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Ładna piła łańcuchowa. Kiedy trzeba nalać trochę oleju na piłę, przyciąłem dwa drzewa jedną baterią, ale myślę, że jeśli chcesz często używać trzeba kupić dwie baterie. Dla drzew lepiej kupić piłę teleskopową. Nie ma instrukcji do montażu, więc sprawdźcie najpierw kilka filmów na youtubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 988
    • Ft8 884
    • Ft10 988
    • Ft19 231
    • Ft9 858
    • Ft10 683
    • Ft12 209
    • Ft6 714
    • Ft8 973
    • Ft7 935