Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Blokada kradzieży w nowej wersji Digoo zaktualizowana do sieci 4G ma większe bezpieczeństwo w połączeniu z telefonem SIM, prawdziwa różnica APP Digoo Life, która przyspiesza kontrole i ustawienia czujników i alarmów SMS i telefon dobrze wykonane i bardzo przydatne. Przybył w rozsądnym czasie 15 dni.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • anto22
    IT
    12/02/2021

    Bardzo szybka wysyłka; działa OK; można podłączyć czujnik bezprzewodowy i przewodowy, nie inne mogą zrobić. Bardzo prosta konfiguracja przez urządzenie lub telefon; tanie, ale OK. Bateria zapasowa wystarczy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Przybył szybko 10 dni. Działa świetnie, prosty w konfiguracji, Świetnie działa z wi-fi i GSM. Zestaw 1 Alarm 1 Czujnik Mov 1 Czujnik Portowy 1 Sir 2 Ref i 2 Telec. Wyjątkowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Alarm z digoo z pułapkami 4G i 433mhz obsługuje WiFi. Pakiet zawierał dwie pułapki na drzwi, dwie kontrole, pułapkę ruchową i dwie karty RF na klucze, alarm, mimo że kupiłem tę markę, nie ma nigdzie logo firmy, nie ma 4G. Menu wydaje się być dokładnie takie samo jak w firmie, wewnętrzny głośnik alarmowy, który ma nie jest wystarczająco mocny, będziesz potrzebował dodatkowej syreny do wewnątrz domu, a na pewno syreny na zewnątrz. Jego kontakty działają naprawdę dobrze, aplikacja, która każe pobrać instrukcję to Smart Life, ale można ją podłączyć do aplikacji Tuya, obsługuje 4G, a jej wifi wynosi tylko 2,4 ghz. Alarm z digoo z 4G i zastosowaniami dla 433mhz innych tras WiFi. Jedynym powodem, dla którego nie miałbym najważniejszego logo lub 4G, jest to, że menu będzie w stanie być używane w wyniku zdarzenia, że nie będę miał najważniejszego logo lub 4G, Drugą najważniejszą rzeczą jest to, że nie było to możliwe, Oszczędzicie dodatkową syrenę dla domu i następnej syreny z powodów. Łatwo jest go śledzić, sposób, w jaki można pobrać broszurę instruktażową jest Smart Life, gdzie można ją znaleźć dla populacji Tuya, to się dzieje 4G i WiFi jest idealny dla 2,4 ghz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Jednostka: Działa doskonale, można dodać nowe czujniki, zdalne sterowanie i RFID. Nadal możesz zmienić czas wejścia i wyjścia. Menu jest dostępne w językach innych niż angielski. Podręcznik poprowadzi Cię w ustawianiu i ustawianiu alarmu, ale jest to konieczne także po zakończeniu procedury, więc powinieneś go zachować. W tym samym czasie można połączyć jednostkę z Internetem i obsługiwać ją z każdej części planety z połączeniami internetowymi. Oczywiście istnieje również możliwość korzystania z karty telefonicznej, dzięki której nie musimy mieć połączenia internetowego, aby poinformować Państwa o stanie alarmu. Na koniec można również zmodyfikować czas działania syreny, z przerwą od 1 do 59 minut. Pułapka okienna (One): Działa normalnie i ma wbudowany akumulator, który można wymienić. Motion Trap (One): Działa normalnie i posiada trzy wbudowane baterie, które można wymienić. Syrena wewnętrzna (Mia): Działa normalnie i ma dość dużą objętość. Zdalne sterowanie (Dwa): Działają normalnie i zawierają akumulator, który można wymienić. RFID (Dwa): Działa w normie. Ulotka (Jedynka): język angielski. Arkusz instalacji aplikacji (jeden): angielski. W zestawie znajdują się cztery śruby z czterema otworami, dwie śruby i dwie śruby do detekcji ruchu oraz dwa dwustronne paski do pułapki okiennej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Zestaw zawierający urządzenie sterujące, był dobrze zapakowany. W przeciwieństwie do tego, co opisane, wewnątrz oprócz dwóch pilotów i czujnika pir, był tylko jeden czujnik do drzwi lub okna. W opisie miał 2..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    shipping very fast and good quality!! Alarm system do what is made for,easy menu,greek language and very simple installation with app!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dobra izdelava in enostavno upravljanje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Znacznie ulepszony system w oryginalnym HOSA, ale nadal zachowuje prosty i łatwy w obsłudze interfejs. Moja recenzja wideo YouTube można zobaczyć tutaj: https://studio.youtube.com/video/i-rDVDLRNHs/edit

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Zalecam produkt wyższy niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 206
    • Ft10 402
    • Ft6 303
    • Ft27 113
    • Ft5 357
    • Ft2 519
    • Ft7 879
    • Ft18 568
    • Ft7 249
    • Ft4 957