Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4)
    • 5 Star(3)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Работающая карта памяти

    2017-09-25 16:17:48

    Карта памяти безымянного производителя. Но вполне работат. По крайней мере на начальном этапе. Куплена для детского плейера. Стоит относительно не дорого. Рекомендую к покупке.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Выполнение заказа

    2017-09-19 15:56:31

    Без этой карточки ничего невозможно сделать

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Perfect complement to other Banggood products

    2017-05-10 01:09:28

    Since I bought one FM-transmitter/bluetooth unit to avoid listening to radio in my car (this is really necessary since radio truly sucks in Sweden except for P1) this will be a good complement for getting more variation and control over in what order the songs come in. Price worthy compared to buying them in stores here naturally!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    флешка микро сд

    2017-08-30 00:35:59

    так и не пришла. а хотелось... заказалоплатилждала тольку ноль. обиднодосадно-не ладно

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Ok stuff

    2017-05-04 14:16:17

    I got two of those, one is in my DVR and working fine and the other one is in my Runcam HD and throwing corrupted files and needing to be formated/repaired all the time so I can't use it. Anyways it's cheap.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Tarjeta 4 gb muy recomendable

    2015-07-24 16:54:53

    Buena calidad-precio Me llegó en muy poco tiempo, Después de formatearla directa al dron y a hacer videos y fotos. Cuando la pongo en el pc va de maravilla. Es rápida de lectura y escritura.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    great

    2017-04-05 17:46:14

    Work fine with my taranis Q X7, but because it's only a class 6 it's a little slow to download the song

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    bon prix

    2014-12-27 07:05:21

    reçu en 15 jours, fonctionne correctement sur mon cubot X6, sur lequel je rencontre des problemes avec des 8 et 32 GB.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Micro card

    2018-01-05 12:32:02

    No problem everything is OK

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    works

    2017-12-29 09:42:03

    thought it didn’t work but it was the card reader

    Komentarze (1)
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>