Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    To idealny zegarek. Wszystko super. Tylko jeden problem, który jest połączenie bltth z telefonem; wiele razy połączenie jest cięte, a może czasami trzeba zresetować, aby połączyć się ponownie..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Tego zegarka właśnie szukałem, użyłem karty Sim, podłączyłem go i nie ma większych problemów. Kilka wskazówek.. Weź aplikację droida zegarka, bo wiiwatch2 ma problemy z wysyłaniem plików i jeśli zdjęcia nie pokażą się w galerii lub dla nowej twarzy zegarka, zrestartuj zegarek. W przeciwnym razie... idealny zegarek, bardziej odpowiedzialny niż mój Galaxy Watch 3.. Wydaj też dodatkowe pieniądze na bank mocy Lemfo!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Zegarek jest całkiem elegancki, zawartość pudełka nie wyszła z poverbank. Podatek był dość wysoki, 100 tysięcy przesyłek przyszło w ciągu 15 dni. Nie włożyłem karty SIM i nie próbowałem. Chyba pomogłem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Było miło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wspaniały inteligentny zegarek, naprawdę pełen wszystkiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    leuke watch. redelijk snel aangekomen 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Przesyłka była OK 3 tygodnie do Kalifornii Pakowanie może wymagać poprawy, ale nie dotarł bezpiecznie żadnych pokruszonych narożników Łatwe do pobrania aplikacji było proste dość łatwe operacje zegarka są płynne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bery Szybka wysyłka. Wielki Produkt, bardzo zadowolony z banggood i wszystkie ich cechy i usługi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    good job , Good delivery, good product quality, will definitely buy again in the future

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jeśli masz naprawdę dobry sygnał 4G LTE w miejscu zamieszkania, ten zegarek jest dla ciebie. Ale jeśli masz bardzo słaby sygnał 4G LTE w miejscu zamieszkania, możesz nie być zadowolony z tego zegarka. Większość tych inteligentnych zegarków wydaje się być ograniczona na antenie 4G, ponieważ jest tak mała, w porównaniu do dużego telefonu jak Samsung Galaxy S20. Nie zrozum mnie źle, mogę odbierać telefony w sam raz i SMS-y. To działa dobrze. Ale jeśli lubisz oglądać YouTube lub cokolwiek, co używa danych, po prostu się tego wystrzegaj. Używam tego zegarka, by połączyć moje urządzenia bluetooth, jak galaktyka i inne głośniki bluetooth. To działa dobrze. Powiedzieliśmy, że domyślny odtwarzacz MP3 jest bardzo ograniczony. Gorąco polecam zainstalować AIMP 2.4Ghz wifi nie jest aż tak dobre. Wifi 5Ghz jest o wiele lepsze na tym zegarku. Baterie są naprawdę dobre, ale znowu nie jestem ciężkim użytkownikiem. Bardzo polecam ten zegarek. Jest duży, szkoda, że nie jest trochę mniejszy, ale za cenę jaką za niego zapłaciłem. To dobrze Przesyłka była bardzo szybka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 318
    • Ft31 605
    • Ft41 087
    • Ft60 052
    • Ft34 766
    • Ft34 766
    • Ft46 145
    • Ft66 374
    • Ft67 006
    • Ft180 162