Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2021

    Dostarczanie bardzo szybkie, opakowanie dobre, Drone jest poprawiona specyfikacja i bardzo piękne, lubi pająki powietrzne statki. Pierwszy lot jest bardzo fajny, w trybie wewnętrznym, żeby wyłączyć GPS. Kupcie to chłopaki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, 2 tygodnie do Kolumbii. Bardzo dobre opakowanie i produkt był jak w reklamie. Kupiłem ten quadcopter tylko ze względu na to, jak wygląda, jeśli dobry powinieneś zaoszczędzić trochę więcej i dostać coś takiego jak SJRC F11. Ten quadcopter jest przyzwoity.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wysoka cena/ jakość drona Mucha jest dobra, 700m odbiornik, 1000 metrów od zasięgu. Jest z pudełkiem 20min czasu lotu w jednej baterii Nadajnik akumulator jest naładowany kablem USB c Kamera jest ruchoma w locie Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Witam wszystkich klientów Banggood. Przegląd dronów > 4DRK - MARKA 300 - M1 PRO < Wspaniały sprzęt, dotarł dobrze zapakowany, nie przegapił części, przyszedł w pożądanym otoczeniu. Ten dron jest łatwy w obsłudze, zarówno wewnątrz jak i poza domem, kamera ma dobrą rozdzielczość, trochę się trzęsie, ale uważam, że to z powodu braku mojego doświadczenia w tym sprzęcie, bateria ma dobry czas trwania, Ma dobrą stabilność lotu i odpowiada na wszystkie wykonane polecenia. Czy polecam ten sprzęt? Oczywiście, że tak, to świetny sprzęt w odniesieniu do „korzyści kosztów". Super polecam... Gratulacje dla sprzedającego i banggood Powodzenia i obejmij wszystkie...

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Nadal używam go w trybie uczenia się, ale dobrze się z tym bawię. Próbowałem używać starszego telefonu z aplikacją, ale wygląda na to, że aplikacja potrzebuje wyższej wersji Androida niż 6. Jeden z gumowych opasek odpadł i był w stanie ponownie przymocować. Mogą być już poluzowane lub wyrzucone przez osłonę kamery. Zob. załączony przykładowy obrazek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Doskonały dron, celuj wysoko, ponieważ jest to najtańszy moment w Banggood, w kategorii niskich wybrzeży, zostawiam tutaj moją recenzję: YouTube, kanał „drony na niebie"

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Przybyłem statek jest moustrusa Kocham bardzo szczęśliwy mistrz ten wniosek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Duża cena, świetne drony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, muszę sprawdzić dla funkcjonalności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    product came with a good condition packaging...tqvm Banggood... it's almost two weeks I'm waiting when arrived in Malaysia... anyways...I'm not looking or checking my drone again...hope it's very nice condition...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft4 138
    • Ft35 038
    • Ft8 598
    • Ft111 177
    • Ft21 022
    • Ft445 663