Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Dron dotarł bardzo dobrze zapakowany i dostawa była super szybka! Opublikowano ją 26/04/2021 i otrzymaliśmy 10/05/2021 na długo przed terminem. Gratulacje Banggood za zwinność i zaangażowanie dla swoich klientów. I niestety obciążono mnie 342,00 R$, ponieważ mieszkam w Minas, opłata importowa została również obciążona ICMS. I tak się opłaciło i jestem bardzo zadowolony. Dron jest bardzo widoczny na górze!!! Następny z pewnością będzie DJI.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Fantastyczny produkt. Nie zostałem opodatkowany, produkt dotarł w ciągu 12 dni do SP, jednak dla mojego miasta zajęło to jeszcze dwa dni. Zauważyłem szydełkowanie na ekranie, ale przyznaję, że nie zauważyłem tego przed lotem, to mogłem być ja, tak jak mógł nadejść. Polecam wyglądać dobrze. Ale to nie kolidowało z obrazem. Jestem bardzo szczęśliwy i wkrótce kupię kolejny. Polecam zakup jest rewelacyjny....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dron dotarł do mnie w idealnym stanie wszystko bardzo dobrze już to wyolbrzymiam i jest bardzo stabilny dron, baterie ostatnie dobrze i RTH również działa super prawie bez różnic wraca skąd start jest bardzo dobry dron

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dziękuję, Banggood, paczka dotarła o wiele wcześniej niż wcześniej, dziękuję. To niesamowite, wow świetna obsługa i wszystko jest dokładnie tak, jak powinno być!! 🙂

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Zdjęcie jest bez karty pamięci, kamera do zdjęcia jest bardzo dobra dla filmu, a im bardziej jest drżący, zdajesz sobie sprawę. Więcej jest bardzo dobry dron doskonały dla korzyści kosztowej. Nie byłem opodatkowany. Przybycie dość szybko zostało zakupione w dniu 17 czerwca. Otrzymałem 6 lipca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt w reklamie, czas dostawy krótszy niż reklamowany. Nie patrz na czas lotu... Brakuje mi miejsca. Proste opakowanie zewnętrzne, ale walizka + sprzęt klimatyzacyjny jest świetny, przechodzi pewność siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dron, który bardzo mi się podobał, zostawiam wam moją recenzję na youtubie: „Drony na niebie"

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dobre dla początkujących!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Zbyt dużo top przybył idealny dobrze zapakowany top zbyt gratulacje sprzedawca super polecam Zbyt szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    as baterias não tá carregando, deixei 24 horas carregando mas não sai do vermelho quando eu ligo o drone fica apitando dizendo q tá descarregado

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,010
    • Ft17,712
    • Ft52,830
    • Ft46,615
    • Ft5,902
    • Ft7,767
    • Ft61,532
    • Ft3,416
    • Ft4,037
    • Ft41,704