Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(211)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Dron dotarł bardzo dobrze zapakowany i dostawa była super szybka! Opublikowano ją 26/04/2021 i otrzymaliśmy 10/05/2021 na długo przed terminem. Gratulacje Banggood za zwinność i zaangażowanie dla swoich klientów. I niestety obciążono mnie 342,00 R$, ponieważ mieszkam w Minas, opłata importowa została również obciążona ICMS. I tak się opłaciło i jestem bardzo zadowolony. Dron jest bardzo widoczny na górze!!! Następny z pewnością będzie DJI.

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Fantastyczny produkt. Nie zostałem opodatkowany, produkt dotarł w ciągu 12 dni do SP, jednak dla mojego miasta zajęło to jeszcze dwa dni. Zauważyłem szydełkowanie na ekranie, ale przyznaję, że nie zauważyłem tego przed lotem, to mogłem być ja, tak jak mógł nadejść. Polecam wyglądać dobrze. Ale to nie kolidowało z obrazem. Jestem bardzo szczęśliwy i wkrótce kupię kolejny. Polecam zakup jest rewelacyjny....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dron dotarł do mnie w idealnym stanie wszystko bardzo dobrze już to wyolbrzymiam i jest bardzo stabilny dron, baterie ostatnie dobrze i RTH również działa super prawie bez różnic wraca skąd start jest bardzo dobry dron

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Zdjęcie jest bez karty pamięci, kamera do zdjęcia jest bardzo dobra dla filmu, a im bardziej jest drżący, zdajesz sobie sprawę. Więcej jest bardzo dobry dron doskonały dla korzyści kosztowej. Nie byłem opodatkowany. Przybycie dość szybko zostało zakupione w dniu 17 czerwca. Otrzymałem 6 lipca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dziękuję, Banggood, paczka dotarła o wiele wcześniej niż wcześniej, dziękuję. To niesamowite, wow świetna obsługa i wszystko jest dokładnie tak, jak powinno być!! 🙂

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobry produkt, walizka jest spektakularny, produkt dotarł bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowany, nota 10, mój pierwszy zakup i na pewno kupię o wiele więcej, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Doskonale, najbardziej podobał mi się ten dron. Kamera nie jest najlepsza w cenie, jest bardzo dobra, a bateria trwa dość dłużej, nie wiem, czy to tylko moje najbardziej zajmuje około 8H, więcej polecam więcej zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt w reklamie, czas dostawy krótszy niż reklamowany. Nie patrz na czas lotu... Brakuje mi miejsca. Proste opakowanie zewnętrzne, ale walizka + sprzęt klimatyzacyjny jest świetny, przechodzi pewność siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Moje zamówienie 📦 przybyło 100% Banggood ze sklepu notatka 100 000 może kupić bez strachu, a co najlepsze, nie zostałem opodatkowany!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Wszystko idealne! Dobre wykończenie i warte ile kosztuje. Obciążono mnie 276.00 r., pierwszym zakupem drona przez Brazylię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft107 991
    • Ft62 176
    • Ft63 708
    • Ft156 090
    • Ft38 224
    • Ft76 451
    • Ft38 262
    • Ft25 481
    • Ft57 337
    • Ft42 492
    • Ft40 470
    • Ft181 575
    • Ft56 063
    • Ft80 942
    • Ft25 016
    • Ft53 836
    • Ft111 177
    • Ft2 431