Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/04/2021

    Doskonały produkt sprawdzony, wszystko co działa nie było opodatkowane, jest to produkt sprawdzany bardzo szybko, myślę, że to było 17 dni bieg aby dotrzeć do mojego domu, uwaga 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Bardzo dobry. Polecam poziom świetnej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    4D AUTOMATYCZNY LASER Poziom 16 spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy i ciągłych informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Tylko w Banggood znaleźliśmy szybkość i jakość produktu.Jestem bardzo zadowolony z produktu, który kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Mam to szybko. Bardzo dobra jakość za tę cenę..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Towary, które otrzymałem są dobrze i dobrze odsłonięte. Moja sugestia byłaby dobra, gdyby linia pozioma miała ustawienie na niską wysokość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Długo trwało, ale przybyło i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Produkt dotarł w 20 dni, najwyraźniej dobrej jakości, jeszcze nie testował, ale wygląda na to, że jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    gute Verarbeitung. gute Handhabe. mehr drin als beschrieben, war sehr überrascht. Danke gerne wieder

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    tout est parfait, le contenu du colis correspondait bien à la commande et livraison rapide merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,631
    • Ft23,014
    • Ft4,843
    • Ft3,328
    • Ft22,893
    • Ft4,001
    • Ft4,510
    • Ft5,448
    • Ft2,117
    • Ft21,500