Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Co fantastyczny mały heli / dron pełen funkcji, jedynym minusem jest instrukcja jest w języku chińskim użyłem Google Lens, aby go przetłumaczyć można po prostu za pomocą kontrolera lub za pomocą aplikacji Czas wynosi około 9 minut 5 minut, jeśli robisz dużo grait 360 roll's grait dla wszystkich wiekach Auto start i lądowanie fantastyczny znalazłem aplikację bardzo łatwy w użyciu do użytku wewnętrznego, po prostu pamiętaj, że ten heli / drone jest mały wiatr 1.5kph jest nadal w stanie kontrolować, że bardzo trudno używać aparatów samochodowych jest bardzo dobrej jakości, polecam 2 lub 3 baterię Zawsze Banggood jesteś niesamowity okrzyki 10 na 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    todo bien solo hay algo abia comprado otro y no bino con camara este si hay un fallo hay de lo contrario todo bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Piękna, ale nie wypróbowana broszura po chińsku....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Bardzo dobrze, jestem w bardzo dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dobry dron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Więc dostałem tego drona dzisiaj i myślę, że to jest niesamowite, aby porównać go z dronem DJI Ryze Tello, który również mogę powiedzieć, że ten dron jest co najmniej tak samo zabawny, jeśli nie jest bardziej równomi. Jeśli masz już doświadczenie w lataniu dronów, to coś lata tak samo jak zwykły dron z silnikami na 4 narożnikach zewnętrznych, różnica jest nieznaczna. W rzeczywistości ten dron jest łatwiejszy do sterowania, ponieważ ma dedykowany kontroler, który działa naprawdę dobrze, tylko w pierwszym locie polecam udać się w obszarze, w którym masz wystarczająco dużo miejsca, aby móc sterować i używać przycisków trym, dzięki czemu utrzyma się w tym samym miejscu Jeśli nie ma wiatru, oczywiście, ale robi to naprawdę dobrze. Jeszcze nie wymyśliłam jak przełączyć się między kamerami, ale to zadziałało na mnie od razu. Nie musiałem robić żadnych dziwnych kombinacji przycisków, po prostu włożyłem baterie do drona i kontrolera, podłączyłem drona do telefonu z aplikacją, który również działa całkiem dobrze, a kiedy wszystko mogę zacząć latać w ciągu 10 minut. Będę się świetnie bawił z tym małym dronem i jestem bardzo szczęśliwy, że ten przyszedł do mnie w czasie, gdy mój starszy dron Ryze Tello ma padły baterie więc ten nie mógł przyjść w lepszej chwili i chcę to zrobić. Dziękuję Banggood za ich wielkie usługi i wysyłanie mi tego produktu za darmo do przetestowania i dać szczere wrażenie i to naprawdę jest. Mówię ci to, bo chcę, żebyś wiedział, jak to jest przejrzyste i moja opinia nie jest stronnicza. To po prostu dobrze zmontowany produkt, który działa prosto z pudełka. Polecam ten dron każdemu, kto chce się z nim zabawić, a zwłaszcza początkującym, ponieważ jest tak łatwy w locie i nie kosztuje fortunę w najgorszym przypadku, jeśli zniszczysz go przez przypadek. Mam nadzieję, że ta recenzja jest dla Ciebie pomocna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Ten model był zabawny, zupełnie inny niż quadcopters, do którego przywykłem, ale równie łatwy w lataniu, uwaga, która nie ma GPS, więc jeśli jest wiatr, musimy uważać, żeby nie uciec. Wydaje się być odporny na upady, kamery mają tylko 480p. Aplikacja ma kilka funkcji i możemy nawet sterować dronem za pomocą komend głosowych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Kocham tego drona. Jego muchy są bardzo stabilne i bardzo łatwe do opanowania.. Im a GPS i fpv drona ulotka, ale czuję, że będzie to również świetny wybór dla nowicjusza lub dziecka do zabawy.. Niestety 3 zestawy baterii, które zamówiłem, dotarły jako jeden zestaw baterii, ale czekam na Banggood, żeby to dla mnie uporządkować.. Na pewno tak będzie. Trzymam kciuki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Doskonały futerał transportowy został kompletny i bez opóźnień miły mówiąc i łatwy do transportu ten ojciec produkt polecam więcej z 3 dodatkowe baterie dla większej zabawy Mam nadzieję, że ci, którzy go kupią, odbiorą lepsze wrażenie niż ja Dzięki kontroli z częścią umieścić telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Nice drone! It’s stable on horizontal flight (doesn’t crush vertically if you don’t touch the controller),but not really stable in the same place, even after trimming. Even so, it’s easy to control.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 243
    • Ft22 933
    • Ft48 007
    • Ft27 074
    • Ft64 664
    • Ft6 049
    • Ft69 761
    • Ft91 423
    • Ft82 822
    • Ft22 678