Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    ipwroki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Paczka dotarła na 7 dni. Naprawdę dobra i szybka dostawa. Bardzo dobry produkt, zdecydowanie polecam dla przyszłych kostiumologów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Bardzo dobrze, że warto. Polecam przybyły szybko i dobrze zapakowane. Bateria, której używasz za pierwszym razem kończy się wkrótce, ale kiedy ją wkładasz do ładowania powoli, działa na długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Naprawdę podobał mi się doskonały produkt, i dotarł na czas 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Przybył idealnie... zgodnie z opisem! Jestem pełen podziwu dla jakości, bardzo najwyższej i precyzyjnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Przyjechał dwa dni wcześniej. Kompletnie dobrze zapakowany produkt.Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Jest bardzo fajny, dotarło szybko, można z nim pracować dokładnie i dobrze, bateria może trzymać go dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wygląda całkiem dobrze, nie próbowałem tego na placu budowy... Jak na jego cenę wygląda dobrze, futerał jest dość dobry wewnątrz tkaniny jest niskiej jakości, ale z małą dbałością, że wytrzyma... Na zewnątrz nie widać laserowej logiki. W środku domu jest wystarczająco jasno. Ma dwa schodki co do intensywności. Jest wygodny, a pilot, aby go włączyć, wyłączasz go z dalszej odległości... Ten czarny element na zdjęciach, nie wiem, jest dobry tylko na razie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Dobry produkt jest wysoce zalecane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Szybka wysyłka... Tylko 3 dni i naprawdę ładny produkt, a następnie w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$69.02
    • US$85.99
    • US$52.99
    • US$54.46
    • US$58.68
    • US$75.99
    • US$48.99
    • US$130.50
    • US$64.67
    • US$56.99
    • US$24.99
    • US$56.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$52.99
    • US$66.99
    • US$49.99