Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 08:12:45

    Пришёл битый администратор молчит. Не советую покупать упаковки никакой нет. Просто картонная коробка.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-21 11:11:27

    заказал два. пришли быстро. но один нормальный а второй разбитый. сломаны кожух крыльчатки. пластиковый переходник на фильтр.свеча.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-15 08:33:40

    o motor parece bom apesar de vir uma peca partida na parte do parafusos como vou mostrar nas imagens masbaindso falta testar

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-07 17:11:19

    Received it today. Only the pull-starter-knob was broken, that's OK when I see other reviews, where the item was received with a broken pull-starter cover :( For the additional "Motorcycle Chrome Muffler Exhaust 2-Stroke 49cc 60cc 66cc 80cc..." I ordered, I had to widen one hole to 8mm to fit easily. Gaskets were not included, so I made one from the delivery carton :P The engine fired up without problems. All in all it's a very good buy ( even though I still don't know what this engine will propel. Maybe

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 14:37:52

    Produit mal emballé et arrivé cassé !

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-03 10:03:47

    The item came in less than a month. The logistics in my country was very slow but the seller shipped item fast. I am yet to start it, but it looks cool. Good value for the money.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-28 11:33:17

    motorun içine sekman düşmüş ilk çalıştırmada bozuldu yenisini göndermenizi rica ediyorum

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 11:28:53

    chegou exatamente com 40 dias da Suíça para o Brasil, com um leve amassado ele veio no filtro de ar, mas tirando isso dou nota 10 pelo produto.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 09:46:31

    protector tapa de tirón llegó dañada

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-06 09:06:03

    tested today and works great. be aware that it is extremely loud without muffler (which is normal)

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>