Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(797)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(797)
    • 5 Star(743)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DEGVIP3
    US
    19/08/2021

    Szybowiec w dobrym stanie, z wyjątkiem zgiętego steru. Po regulowaniu ciężarów przez usunięcie korony szybowiec leciał dobrze, z wyjątkiem tendencji do skręcania w lewo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Kruche. Nie najlepiej w klasie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Jego konstrukcja i jakość jest bardzo dobra. Jeśli chcesz, możesz się poprawić. Dodaj silniki lub namaluj małe motywy.W części ogonowej produktu jest małe rozerwanie, jak widać na zdjęciach. Radzę Produkt jest ładny i ma prosty design. Podoba mi się. Jeśli chcesz, możesz poprawić, więc dodaj silnik i pomaluj. Jest na nim kilka szczegółów. Jedyną słabą stroną z materiałem wysokiej jakości jest część ogonowa, w której wchodzi skrzydło. Produkt, który do mnie przyszedł, był rozerwany, jak widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Ładny, trwały szybowiec. Użyłem go do konwersji RC. Z powodu transportu, ogon był zgięty. Musiałem to naprawić gorącym powietrzem. Użyłem tych elementów: CM421 2,4G 4CH Full-Range DSM2, VGOOOD 6A 2S 32-Bit Brushless ESC z 1,5A SBEC, 3 x 3,7 g Micro Analog Servo GH-S37A, Racerstar BR1811-2000KV 2S Mini Brushless Motor, Gemfan 6030 6x3 Śmigłowiec bezpośredni, Róg Steru (ID1418141), Pręty (ID1312866). W przypadku Lipo 2S 300mAh całkowita masa wynosi około 100 g. Lata ok, ale zdecydowanie nie jest przeładowany. Może być trochę lżejszy. Następnym razem spróbowałbym 1,7 g servo. Najpierw próbowałem go użyć w konfiguracji „tylko-szybowca" (bez silnika), ale to nie wyszło. Myślę, że skrzydła powinny być większe. Szybowiec musi być lżejszy dla szybowca bez silnika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2018

    Looks like a picture, fast delivery. Отличная игрушка, дети в восторге и главное, что сделан из плотного пенопласта, не ломается. В зависимости от угла крыльев и встречного ветра летает очень разнообразно. Лучше всего запускать на стадионе или поле.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    All arrived in perfect condition. Good price & quality. I hope they will work well, because they will be a present. The cockpit is removable, it contains two iron balls for ballast. It is worth sticking to avoid losing your flight. I did not fully assemble it because I feared that the wings would be damaged when disassembled. All 4 planes will be a gift and easier to pack if not assembled. The tail flap can be inserted in two positions to change the flight mode. As the whole product is made of stirofoam, it should be handled with care. It's best to book a replacement plane like I do.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    Very quick delivery to NZ. These gliders are great. Assemble in a few seconds and fly immediately. One glider was a bit bent in the post but they simply bend straight back and then hold their position well. I bought one Pink and one Dark Blue. I thought I would convert one to an RC glider and one to an RC powered glider. However, the canopy pops off the Blue glider but it is part of the fuselage molding on the Pink one. Also the wing mount and tail mount differ between

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Mimo że nie było zmian w śledzeniu statków pomiędzy zamówieniami, które złożyłem, to był pierwszy. Produkty są wizualne i myślę, że latam więcej niż mój syn.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Magnus
    DE
    19/06/2019

    Spaß ,für kleines Geld , für die ganze Familie . Habe 3 Stück gekauft und meiner Frau und ihrem Sohn einen Geschenkt :-) . Ich für meinen Teil , habe meinen Wurfgleiter umgebaut Er hat einen Bl Motor (1510 ) und 2 Microservos bekommen und erfreut sich nun an extremer Leistung und noch mehr Spaß . So viel Spaß für kleines Geld Danke BG

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Arrived in about 2 weeks. It came with pvc pipe supports so that it didn't bend during shipping. The canopy is removable with wights inside. The elevator is adjustable. Place in the second diagonal position to have it do loops. Planning to add RC components to make it really fly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 402
    • Ft2 645
    • Ft3 402
    • Ft9 459
    • Ft2 268
    • Ft2 947
    • Ft12 435
    • Ft3 274
    • Ft26 873
    • Ft6 618
    • Ft11 731
    • Ft8 702
    • Ft3 602
    • Ft3 274
    • Ft2 291
    • Ft4 540
    • Ft2 645
    • Ft2 947