Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2018

    its looks good havent tested it yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    Super set, it's really worth its price. i can reccomend to everyone. Instructions are missing, but every connection has the standard setup. If you choose this, use with 8 pole magnet pas, with 12 pole pas it got a little fuzzy, and pas function was retarded and unreliable. With assist stage 1 you will get around 20-23km/h.. It supports both pas and (linear) throttle.. I really like it, but must be careful, there is a huge power in it even with a 250w motor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    Quite quick, orderded the 7/02 received the 24/02. Packaging light but it arrived intact. NO invoice or manual. I found how to access the P manu but not the C menu, can I have a manual please? Thanks PS: Works but no PAS for the moment so the speed regulator does not work.... Quite happy globally

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Bardzo prosty kontroler z podstawowymi funkcjami i tylko 4 zaawansowane ustawienia menu P: p1 ( Przytrzymać przycisk strzałki w górę i w dół jednocześnie przez 2-3 sekundy) : Min. napięcie odcięcia, p2: rozmiar koła rowerowego, p3: liczba magnesów silnikowych(? ) i p4: poziom wspomagania pedału (?). LCD jest prosty, ale pouczający pokazujący poziom baterii, poziom mocy. Prędkość, poziom wspomagania pedałów, dysstany prądu i ODO, silnik obr., czas włączania motocykla i napięcie baterii. Sterownik posiada stałe kable, takie jak: czerwone, czarne, żółte, zielone złącza fazowe z niebieskim silnikiem, złącze LCD, złącze sensoryczne HAL, złącze przegrodowe ( Czarny, biały, czerwony złącze wspomagania pedału ), (czerwony, czarny, magenta) , moc odcięcia hamulca (biały i blsck ) na złączu (czerwony i magenta) i samouczenie się (zielony+zielony). Do rejsu z rowerem: Wybierz prędkość z przepustnicą i niż przytrzymaj przycisk „C", aż zobaczysz gwiazdę na wyświetlaczu lcd i przepustnicę do rejsu. Aby zatrzymać rejs wyhamujesz lub przesuniesz przepustnicę. Spodziewałem się więcej niż 4 zaawansowanych ustawień tego sterownika, ale nie ma żadnego, albo nie mogę ich znaleźć. Podstawowe funkcje działają i są dość proste i dobre dla zwykłego użytkownika e-roweru. Controller działa nawet bez czujników HAL, co jest dobre dla początkujących. Jeśli jesteś bardziej wymagającym lub zaawansowanym użytkownikiem, nie dostaniesz żadnych zaawansowanych ustawień na tym sterowniku, ale dla prostego skutera lub e-bike'a działa dobrze. Myślę, że to trochę za drogie, ale dostajesz to, za co płacisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    I can not give a positive opinion about this produckt, I afraid. The motor speed controller doesn't work properly, despite many tries. The wheel turns very slowly 2 t/min and I cannot to make it faster. there is not any good manual how to set the wheel diameter, miles and detect the errors,connect the pass sensor. Really I don't know what to do with it. Shall I buy a new one, the another model or go to other deliver. I am very disapointed of this produckt. Waclaw

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Doskonała cena/jakość, celem było przekonfigurowanie starego ebike (2011) z Aldi Belgia, gdzie wyświetlacz już nie działał. Po kilku testach i badaniach motor jest znowu sprawny.. Zestaw robi to, co opisuje.. Czas oczekiwania na dostawę był absolutnie tego wart..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    Works fine on my 700 (29') city bike. However, the odometer only considers the distance you travel when pedalling : when brakes are activated or taking a break in the slope... it's annoying not to know exactly the distance you ride... A good notice should be fine !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2018

    where’s I can find the manual for driver and display ?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry wieczór, chciałem wiedzieć, że jest możliwe, aby plan instalacji jednostki sterującej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.89
    • US$99.99
    • US$39.99
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$21.41
    • US$35.69
    • US$31.17
    • US$6.29
    • US$8.16
    • US$89.61
    • US$19.62
    • US$105.79
    • US$18.47
    • US$66.98
    • US$14.69
    • US$31.04
    • US$19.62