Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/09/2020

    Dobry element dobry element (s) czeka na odpowiedź do tej grupy gmn dobre 1 godz. 24 godziny muszą skomentować jak dobry, jak sprawa się zacznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Niewielkie ślady na powierzchni. Solidna płyta montażowa. Bardzo prosty zamek. Dobry produkt dla tej wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Great product and very fast delivery. Everything is super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Duża wartość dla pieniędzy, elementy mocowania wysłane nie były metalową ramą zobrazowaną, ale w mojej sytuacji lepiej wypadły, gdybym otrzymał zdjęcie załącznika. Jest o wiele lepszy, jak mogę go przenieść do pożądanej pozycji przed dokręceniem wszystkich śrub i jest o wiele bardziej bezpieczne i trudniejsze dla kogoś do usunięcia i kradzieży. Najlepsze oceny do Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    I bought this for my 203 Road king. The quality is realy good and the mounting kit is more than adequate to secure it to most kinds of rack. To buy this as seperate items , box, mounting kit, seat back and top rack from Harley Davidson will cost you around £500 so at this price it's a no brainer. Buy it! , I did. lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Arrivé bien avant la date prévue. tout semble bon sauf la fixation supérieure de la charnière qui tien avec des vis à bois, pas top... Pour le reste, il me faut attendre de le monter...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Arrivé cassé on me demande de renvoyer le coffre à mes frais " photos transmise" alors que j'ai pris une assurance a quoi sert t'elle !!!!! suis je responsable du mauvais emballage ou des transporteur indélicat. DEMANDE UN REMBOURSEMENT.MERCI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Article arrivée cassée dans le transport demande d un renvoyé un autre qui soit mieux protégé Ou rembourser le produit je vous envoie photos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Bardzo dobry produkt i ładne wykończenie. Nie potwierdzam nawiasów ze zdjęć. Solidny materiał, ale zbyt drogi w porównaniu z innymi ofertami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    A really good box for cruiser bike, for its cheap price you get already a quality product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 766
    • Ft9 058
    • Ft8 959
    • Ft12 544
    • Ft21 904
    • Ft56 352
    • Ft5 922
    • Ft21 572
    • Ft35 650
    • Ft9 058
    • Ft7 279
    • Ft7 299
    • Ft5 308
    • Ft49 451
    • Ft14 602
    • Ft29 389
    • Ft24 892
    • Ft7 664