Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2022

    To urządzenie zostało przetestowane i działa poprawnie. Odniosła jednak pewne uszkodzenia podczas transportu. Opakowanie powinno być wzmocnione, aby uniknąć tych wad. Po demontażu i wyprostowaniu sprawy wszystko wraca do normy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Bardzo dobry zasilacz w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Żegnaj drogi dostawco przykro mi oznajmiać, mój regulator napięcia nie działa. Ponieważ opakowanie jest uszkodzone zdeformowana obudowa, pływający wentylator znajduje się wewnątrz obudowy. Drogi dostawca, chcę wiedzieć, czy istnieje możliwość dokonania zwrotu dziękuję za dobre zrozumienie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo dobry zasilacz.Po prostu podłącz 3x eGPUs z łącznie 400W. Użyje zewnętrznego poti, a także doda kilka dodatkowych zasilaczy z podnośnikiem bananowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Super tani zasilacz z regulacją i wskaźnikiem napięcia. Musiałem go przykręcić, bo wentylator wypadł, ale potem działa idealnie. Opakowania mogą być lepsze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Przybywam w doskonałej formie i przed planowanym nadal nie używać go, ale jest tak, jak to wygląda na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ozzyabe
    AU
    28/03/2022

    Idealnie! - Gładkie napięcie zmienne zgodnie z wymaganiami. Używam tego do zasilania silnika prądu stałego i działa idealnie. Wyświetlacz napięcia jest dokładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Przedmiot dostarczony na czas w dobrym stanie. Działa dobrze, jak dotąd testowany do 36V przy 12 amperach i nie wydaje się być gorący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$4.99
    • US$6.99
    • US$89.99
    • US$5.99
    • US$3.99
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$19.54