Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    Bardzo ładne ołówki, dużo kolorów. Dzieci są szczęśliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Szybka dostawa, bardzo ładne i kolorowe pecils

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2020

    Doskonale, miałem problemy z wysyłką, ale komunikowałem się i chętnie wysyłałem je ponownie, warto było czekać i doskonałą identyfikację artykułu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Dotarł do Stambułu w dwa tygodnie. Długopisy bardzo dobrej jakości i wytrzymałe I miękki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    the pencil range is amazing. The price is a bargain and the colours flow with ease on sketching paper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Wszystko przyszło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Jestem z Chile. Zamówiłem 120. Zamówienie nie było bardzo późno, dobrej jakości ołówki i to jest z arkusza kolor dowodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Doskonały produkt z tak wielu odcieni każdego koloru, zrobił wielką różnicę do zdjęć i wyglądają lepiej niż oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobre kredki do artystycznego użytku. Nie jak Polychromus, ale też bardzo dobry. Trochę delikatniejsze i bardziej nieprzejrzyste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Co dobrego usług zamówiłem w pakietach życzeń i nie przybywam w czasie 🤔 nie będę długo dziękuję bardzo bardzo ten super piękny teraz spróbuję ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 978
    • Ft12 022
    • Ft4 745
    • Ft10 172
    • Ft4 067
    • Ft5 855
    • Ft4 005
    • Ft11 747
    • Ft8 220
    • Ft11 035
    • Ft4 005
    • Ft1 724
    • Ft2 710
    • Ft2 710
    • Ft3 728
    • Ft13 255
    • Ft8 938
    • Ft2 488