Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Otrzymany, działa dobrze, ale nie wiem, jak pozytywny wpływ na zdrowie do tej pory. Właśnie go otrzymałem, trochę w porównaniu do surowców użytych do jego wykonania, polecam 👍🏽.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Działa jak w reklamie. Chciałbym, żeby był na elastycznej podkładce zamiast solidnej ramy, ale to działa. Czujesz ciepło, które wytwarza. Mam podkładkę za 500 dolarów, żeby ją porównać. Ten może nie ma tyle mocy, ale działa bardzo dobrze. Dostawa była bardzo szybka i dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Jest to niedroga opcja, aby spróbować terapii na czerwonym świetle. Działa dobrze, a światło jest ładne, idealne do użycia przed snem. To przyszło z europejskim odpowiednim kontaktem. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Naprawdę ładne i w dobrej cenie. /Światła są mocne. Poczekam, żeby zobaczyć, czy mają na mnie wpływ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Chociaż tylko czerwone światła są widoczne, czuję ciepło generowane przez światło NIR. Działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dobrze, dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Wysokiej jakości produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobry produkt zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Proszę o pokwitowanie dostawy, aby namierzyć pozycję paczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Produkt roboczy zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 834
    • Ft10 967
    • Ft7 154
    • Ft26 203
    • Ft13 617
    • Ft19 671
    • Ft18 534
    • Ft21 941
    • Ft24 211
    • Ft2 945
    • Ft19 671
    • Ft8 284
    • Ft7 357
    • Ft12 481
    • Ft7 564
    • Ft11 675
    • Ft13 060
    • Ft7 495