Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2021

    Przyszedł za 10 dni, ładny projekt, brak widocznych wad. Jednak wewnętrzna podszewka czuła się łatwo rozerwana w czasie. Wsparcie na plecy i ramię mogło być więcej. Dopilnuję twojej uczciwości na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Ten plecak jest świetny. Warte swojej ceny. Ma dużo miejsca do przechowywania. Istnieją dwa główne duże konparencje (które mają dodatkowe mniejsze). Następnie znajduje się jeden średni i jeden mały przedział z przodu (także z mniejszymi komorami wewnątrz). Przetestowałem go na 4 godziny górskiego szlaku i zmieściłem wszystko, czego potrzebowałem w środku, z wolnym miejscem. Posiada również 2 paski do przymocowania plecaka do ciała, nad klatką piersiową. 100% polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    This is without a doubt a very great looking backpack. The assault military look gives it a superb look. I choose the army green color and I think she as a fantastic, clean and strong presence. The 45L are with no doubt a great capacity for use as a crossfit bag (should be the use I´ll give it).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Artykuł jest rozsądną jakością, jest wodoodporny, ma dużo miejsca, ale zamki i gąbka uchwytów i tył są słabe, ale za cenę warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Shipping time was fast. I chose black at first, but it is not in stock. I changed to military green. Also, this military green is very dark. The backpack is very very large and spacious. I am satisfied with the quality and the price.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Bardzo dobra jakość i dobra cena. Z dużymi przestrzeniami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Bardzo dobra torba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Wytrzymały, dobrze zbudowany plecak. Używają go od kilku tygodni i nadal wygląda i czuje się nowy, bez łez i rozdwajania nici. Główne saszetki są głębokie, a zamki działają na całej długości boków, aby uzyskać łatwy dostęp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    Exactamente como descrito. Envio rápido e seguro. satisfação total

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$16.49
    • US$133.97
    • US$18.47
    • US$69.99
    • US$49.99
    • US$33.48
    • US$9.89
    • US$9.23
    • US$4.61
    • US$18.47
    • US$19.99
    • US$8.12
    • US$19.62
    • US$46.81
    • US$12.69
    • US$18.99
    • US$5.99