Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    To ogrodzenie działa idealnie z moim miernikiem. Zmieniłem nakrętki blokujące, które pozwalają mi je przesunąć do ostrza w zależności od kąta, pod jakim jest ustawiony. Używam pokrętła do zaciskania ogrodzenia do kąta, w ten sposób nie będę musiał szukać klucza Allena. Szkoda, że nie są one wysyłane ze wskaźnikiem kąta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Produkt w nim sam jest dobry, i przewyższa mój osobisty użytek na stole pił w obawie, że jest prawdziwy dla wielkości i formy. W celu poprawy produktu może być preformowana uszczelka na dolnej krawędzi, aby zmniejszyć zdrapywanie na stole roboczym piły. Albo po prostu zamontować trochę wyżej. Polecam i kupię go ponownie. To dobra aktualizacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo zadowolony z tego, trochę drogi, ale jest bardzo dobrej jakości, więc mi to nie przeszkadza. Dostawa była również bardzo dobra ( 8 dni z Chin do Wielkiej Brytanii w czasie pandemii)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobrze zapakowane w karton, sam zwinięty w plastikową torbę, końcówki nie cierpiały z powodu transportu (14 dni), co nie jest rzadkością w przypadku T-track. Krótko mówiąc: doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny produkt. Otrzymany w dobrym porządku ze wszystkimi częściami zgodnie z opisem. Używał go już i jestem bardzo zadowolony z ogrodzenia. Świetna jakość polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetny produkt. Otrzymany w dobrym porządku ze wszystkimi częściami zgodnie z opisem. Używał go już i jestem bardzo zadowolony z ogrodzenia. Świetna jakość polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    To jest dobre solidne ogrodzenie do mocowania miteru. Posiada również ścieżkę do mocowania dowolnego typu blokady typu flip stop lub stop. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Naprawdę rekomendacja. Jakość jest bardzo dobra, a część jest bardzo precyzyjnie regulowana!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Parfait ! Produit de très bonne qualité, livré avec la clé Allen qui va bien. Et tout ça en huit jours ! Super !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo dobra jakość! Uważaj, kiedy zamawiasz linijkę kleju. Potrzebujesz jednego z jedną wagą na środku. Potrzebujesz wałęsy, jak na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 357
    • Ft8 510
    • Ft1 416
    • Ft9 771
    • Ft12 609
    • Ft6 303
    • Ft5 357
    • Ft7 280
    • Ft1 573
    • Ft28 062