Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/11/2019

    looks good I hope it works on my wheel barrow tyre ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    todo a llegado bien con un poco de retraso pero es normal por las fechas que estavamos asi que todo muy bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2018

    This is very useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo doskonałe dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobry produkt, ale niestety nie pomógł mój problem na rowerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JDB334
    IT
    11/01/2016

    UTILISSIMO PER GONFIARE LE RUOTE DELLO SCOOTER PERCHE' SPESSO LE VALVOLE SONO MESSE COSI' MALE IN POSIZIONI COSI' INACCESSIBILI DAL MANOMETRO CHE LE DIFFICOLTA' DIVENTANO MOLTE . CON QUESTO PICCOLO RACCORDO IL GONFIAGGIO DIVENTA MOLTO PIU' FACILE. PRIMA DI ACQUISTARLO VALUTATE L'ANGOLO DELL RACCORDO PIU' FAVOREVOLE ALL'INSERIMENTO SULLA VALVOLA DELLA VOSTRA RUOTA OPPURE PRENDETELI TUTTI E TRE VISTO L'ESIGUO COSTO

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2015

    Product of excellent quality. I use the tires of my motorcycle. I bought three of 45/90/135 degrees. They are perfect and perfectly fit the motorcycle ventil. Very easy to put on and take off. They make it much easier to calibrate the pneus.Do not let them permanent. Only use to calibrate the tires. Liked over 45 and 90 degrees.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2015

    These are very light so won't impact on wheel balance, nice and easy to fit but I do question how long they will last. the price means that you might want to buy more than you need as backups. they do the job they are designed to do.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Proszę wymienić jeden z moich vve przedłużacz.Jeden miał 90 stopni, a drugi 135 deg.bi poprosił o 90 stopni, proszę wymienić lub wysłać jeszcze jeden 90 deg.tks z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 784
    • Ft12 671
    • Ft11 404
    • Ft14 487
    • Ft2 557
    • Ft5 754
    • Ft17 196
    • Ft6 217
    • Ft5 120
    • Ft8 552
    • Ft8 412
    • Ft4 021
    • Ft5 485
    • Ft6 217
    • Ft5 120
    • Ft5 852
    • Ft4 021
    • Ft15 206