Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(308)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Reasonably well packaged, received mostly in good condition (a few pins bent, but nothing serious) and excellent delivery time (10 calendar days from order). Well packaged, received in good condition and excellent delivery time (xx calendar days from order). I have bought a few of these sensor packs for stock in my hobbyist electronics lab. I like to keep a good range in stock so some are always to hand when prototyping. Of course many of the sensors find their way into projects so I need to top up stock from time-to time. To top up stock, I have found it easier to buy another starter kit rather than just replacing individual items used. Overall, I find these sensors useful and I am happy to recommend them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    dobrze przyjęty...to zauważyć, że oba moduły magnetyczne są uszkodzone...upewnij się, aby poprawić opakowanie tak, że towary są transportowane w odpowiednich warunkach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Paczka dotarła bardzo szybko, wszystkie czujniki były tutaj, a żaden nie został wizualnie uszkodzony. Nie miałem jeszcze czasu, by sprawdzić ich prawidłowość. Czujniki dotarły zapakowane w zwykłą plastikową torbę. Wszystko jest w porządku. Dobrze byłoby mieć listę czujników dołączonych do produktu, tak abyśmy mieli kompletną listę czujników w jednym miejscu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Zagmatwane czujniki. Wszystko wydaje się być w dobrym stanie, ale przybyło luzem w torbie. Niektóre przedmioty zostały zawarte więcej niż jeden raz, co jest albo bonusem lub bękartem w zależności od tego, czy ich potrzebuję i czy wyłączone przedmioty były bardziej wartościowe... Orginalna plastikowa torba jest po prawej stronie, przepakowałem kilka rzeczy w mniejsze torby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Niezły dobór komponentów. Dostarczone do Irlandii w 19 dni. Wysyłka w plastikowych workach / kopertach bez ochrony przed zgnieceniem. komponenty i szpilki wygięte z tego powodu, ale w przypadku cen wartych zakupu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Wszystko jest zgodne z wymaganiami oprócz opakowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    οκ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Niesamowity zestaw, polecany!! Nie było części, ale wartość tego zwrotu!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Pozytywny: Jak dotąd, to co zamówiłem było najwcześniejsze. Przyszedł do niego inny kurier. To wszystko jest na miejscu. Negatywny: trochę zakurzony (nie wiem, czy ma to jakiś wpływ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Jest tutaj, jeszcze go nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$26.99
    • US$8.04
    • US$7.99
    • US$6.99
    • US$21.84
    • US$12.29
    • US$26.24
    • US$5.99
    • US$5.24
    • US$3.99
    • US$4.09
    • US$5.74
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$19.54
    • US$199.00