Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(295)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(295)
    • 5 Star(246)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Bardzo potrzebowałem tych elementów. Był dobrze zapakowany i doskonałe warunki. Jeszcze tego nie testowałem, ale są w idealnym stanie, bez złamania ani niczego. Możesz zrobić z nimi dość. Jest na czas. Produkt dostarczony w Manaus-Am. Przybył bardzo szybko do Brazylii, tutaj w CTCE MANAUS przybył bardzo wcześnie, ale dostarczone w określonym terminie ze względu na rodzaj przesyłki. ✅ będziesz bardzo pomocny w moich małych projektach z Arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    dobrze przyjęty...to zauważyć, że oba moduły magnetyczne są uszkodzone...upewnij się, aby poprawić opakowanie tak, że towary są transportowane w odpowiednich warunkach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Czujniki pojawiły się 16 dni po otrzymaniu prośby. Delikatne opakowanie zapewniało ochronę czujników i pudeł UNO, jednak przy pomocy szpilek jest duplikatnym wałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wiele rzeczy, ale... Brak etykiet lub wskazania, jakie części są. Brak instrukcji Zmiażdżona paczka. Muszę zobaczyć, co działa. Nie wiem, czy to był dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Naprawdę fajny zestaw czujników. To naprawdę miłe, że wszyscy są na desce. Nie miałem czasu, żeby je wszystkie przetestować, ale jakość wygląda przyzwoita. Tam, gdzie trochę zakurzone i jakieś kosze były trochę zgięte, ale nic nie było uszkodzone ani uszkodzone, więc było miło. Żegluga była szybsza niż oczekiwano, więc to było fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Świetnie, dostarczyli go wcześniej, powiedzieli mi 22 grudnia i dostarczyli dużo wcześniej Zamówiłem go 14 listopada i przyszedł do mnie 1 grudnia Chcę, żeby opakowali je bardziej. Jest w dobrym stanie i działają na 100%. Prawda była warta czekania. Zalecane do 100 kupna w Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Zagmatwane czujniki. Wszystko wydaje się być w dobrym stanie, ale przybyło luzem w torbie. Niektóre przedmioty zostały zawarte więcej niż jeden raz, co jest albo bonusem lub bękartem w zależności od tego, czy ich potrzebuję i czy wyłączone przedmioty były bardziej wartościowe... Orginalna plastikowa torba jest po prawej stronie, przepakowałem kilka rzeczy w mniejsze torby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Niezły dobór komponentów. Dostarczone do Irlandii w 19 dni. Wysyłka w plastikowych workach / kopertach bez ochrony przed zgnieceniem. komponenty i szpilki wygięte z tego powodu, ale w przypadku cen wartych zakupu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Wszystko wygląda dobrze, jeszcze nie testowałem. Przybyli w czasie. Moim zdaniem 4 gwiazdki za słabe opakowanie. Dobrze byłoby dodać coś, co pochłonie szkody, bo niewiele było w opakowaniu szkła i mały metalowy pręt, nie znaleźliśmy go tam, mam nadzieję, że wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jeszcze nie testowałem, bardziej wizualnie są idealne, nie ma żadnych złamanych, jest dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 206
    • Ft9 911
    • Ft5 079
    • Ft1 540
    • Ft3 704
    • Ft6 606
    • Ft1 732
    • Ft988
    • Ft3 278
    • Ft2 640
    • Ft2 426
    • Ft2 277
    • Ft4 845
    • Ft6 936
    • Ft2 773
    • Ft2 290
    • Ft2 703
    • Ft4 954