Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Doskonały wybór fig. Bardzo zadowolony z jakości i różnorodności, moja córka absolutnie je uwielbia. Zdecydowanie polecam to dla wszystkich figli kochających dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dzieci przybyły na czas do Świętego Mikołaja, miła jakość!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Szybka dostawa i dobre połączenie widżetów. - Dzieciaki je uwielbiają!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo dobrej jakości zabawki ogólnie, najlepszy w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Jakość produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Moje dzieci są bardzo szczęśliwe! Cena za to wszystko kosztowałaby dużo pieniędzy tutaj w Szwecji Jakość wydaje się dobra i zawiera wszystko, co na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Świetny produkt, polecam, Szybka dostawa do Słowenii. Znalazłam kupon na stronie i telegramie Banggood Slovenija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Szybka wysyłka (około 15 dni) i naprawdę dobra jakość! Nie można być bardziej szczęśliwym z powodu świątecznych prezentów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Niezły wybór zabawek stresowych i skrzypiec. Niektóre przychodzą w 4x niektóre są w 2x. Dobra jakość w sprzedaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Doskonały sprzedawca, chodź dokładnie wszystko, co jest na zdjęciu, pojawia się przed planowanym terminem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$12.09
    • US$14.94
    • US$15.39
    • US$36.29
    • US$12.09
    • US$31.89
    • US$14.94
    • US$11.49
    • US$14.94
    • US$30.79
    • US$12.34
    • US$12.64
    • US$26.99
    • US$48.39
    • US$28.89
    • US$27.99
    • US$32.99