Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • wilVIP5
    MX
    18/05/2020

    Dziękuję za przesłanie tego zamówienia. Przykro mi to mówić, ale otrzymałam go w złym stanie. Firma wysyłkowa nie wykonała dobrej roboty, a ja dostarczyłem to zrujnowane zamówienie. W tych warunkach nie może latać, ponieważ potrzebuje aerodynamicznego kształtu, aby dobrze latać. Poniżej załączam zdjęcia mam film, ale nie mogę załączyć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2018

    Had arrived in crushed condition, but was able to straighten 2 of the 4 planes by heating with hot water and laying on top of 2 books with 2 more books on top of horizontal surfaces over night. Straight as if they were undamaged. Nice planes and the EPP foam is very repairable. Contacted BG and they gave me credit points for the other damaged two. Thank You BG!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    thank you for sending me sorry I was only able to open the package because I was available outside the city the items are complete okay everyone is very satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2019

    Elastic Rubber Band Powered DIY Propeller Plane Toy Kit... £3.17 View it Value for Price: Quality: Appearance: Overall Rating: 5.00 Please click star icon to rate for this product. Please input 2 to 2000 characters as the review content. * 0/9 Please confirm that you agree with Terms & Conditions and Privacy policy. 44cm EPP Plane Toy Hand Throw Airplane Launch Flying... £4.73 View it Value for Price: Quality: Appearance: Overall Rating: 5.00 Please click star icon to rate for this product. Please input 2 to 2000 characters as the review content. *

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Szybko, tanio, zgodnie z opisem. Wszystko będzie dobrze Prostota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2018

    Expédié sans protection, l'avion est arrivé tordu et est inutilisable. Impossible à redresser.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    Super 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Bought it for a neighbor's son. Arrived with warped wings because of improper packaging. But my neighbor's son managed to straiten them and use the plane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Wygląda dobrze, ale cechy latania nie są aż tak dobre. Byli trochę zdeformowani. Myślałem, że jeśli to możliwe, by przyjść niezdeformowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    To było wygięte w słupku, ale udało mi się wyprostować ostrożnie używając gorącej wody. Do tej pory nie próbowałem, ponieważ mój wnuk nie odwiedził go od czasu jego przybycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$51.96
    • US$10.38
    • US$38.10
    • US$16.16
    • US$40.24
    • US$18.47
    • US$8.07
    • US$23.06
    • US$9.99
    • US$35.79
    • US$17.31
    • US$37.94
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$87.39