Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Produkt dotarł w wyznaczonym czasie dostawy, jest z twardym woreczkiem do przechowywania okularów, wygląda bardzo dobrze, nie testowałem jeszcze laserem, ale pierwszy widok jestem bardzo zadowolony, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Świetnie, polecam. Mam je do pracy laserowej, ale to niesamowity filtrowany widok z jasnym 365 nm UV światłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    Well they are not bad for their price. They don't look like CD4 maybe CD2 still much better than the garbage glasses that came with my laser. On the plus side the are not dimming much the rest of the light spectrum. Also the sunlight gets an amazing yellow color. On the negative side: Blue led can still be seen. My laser's beam is still visible and the laser's target spot is visible bright but i guess they offer sufficient protection as long as you point the laser a few meters away from your eyes. For direct contact of course not even close. First photo is behind glasses second is without. Same exposure and ISO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    It came unscratched in a nice protective etui. The visibility of other wavelengths than the blue ones is excellent, the laser protection as well. All in all I'm very content with this buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Just tested the protective goggles and they are ok. They came in a nice case with a little microfiber cloth to clean the glasses. Very important to always were the correct goggles for your eyes. Lasers are no toys. The product is fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Wszystkie supi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Spełnia się, w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Produkty zgodnie z oczekiwaniami, dobra jakość i dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 604
    • Ft6 231
    • Ft1 346
    • Ft2 657
    • Ft4 495
    • Ft7 269
    • Ft4 846
    • Ft3 295
    • Ft2 966
    • Ft3 295
    • Ft10 492
    • Ft35 980
    • Ft2 636
    • Ft2 696
    • Ft4 945
    • Ft2 420
    • Ft7 254
    • Ft9 347