Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2019

    Gelen ürün farklı çıktı. İstemiş olduğumuz ürün siyah renkli olan. Gelen ürün 12 Volt. Bizim istemiş olduğumuz ürün 220 volt. Bu gelen ürünü kullanamıyorum. iyi çalışmalar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    A csomagban nem volt útmutató a programmozáshoz, de a weboldal leírása elég jól használható. (A villogások száma eltér a leírástól.) Mindhárom üzemmód működik. Az egyes kulcsokhoz akár különböző üzemmód is programmozható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Fast shipping. Item build quality is good. not tested yet but it looks good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    Ótimo produto. Parabéns pela entrega rápida.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Instrukcje programowania w opisie produktu są błędne. Oto instrukcje, które działają z moją jednostką i pozwalają na programowanie obu przekaźników. Resetuję odbiornik. Naciśnij klawisz uczenia się i trzymaj go wciśniętym. Prawa ręka, czerwony led włączy się i po 8 sekundach mrugnie. Wszystkie kluczowe foby i zaprogramowane funkcje zostały usunięte z odbiornika. Programowanie Naciśnij przycisk uczenia się na jednostce odbiornika: - Raz do funkcji chwilowej proam - Dwa razy do funkcji przełączania programu - Trzy razy do zaprogramowania funkcji zatrzasku (A na B wyłączone, oba przekaźniki zmieniają stan) Prawa ręka zakręciła. Weź zdalny klucz, który chcesz zaprogramować. Przekaźnik przybliż złącze zasilania, naciskając klawisz, który chcesz podłączyć funkcję ONCE. Red prowadzi mruga i zostaje. Poczekaj, aż się wyłączy. Progamuj przekaźnik po drugiej stronie złącza zasilającego, naciskając klawisz, który chcesz podłączyć funkcję TWICE. Czerwony mruga i się wyłącza. Powtórz proces dla wszystkich kluczowych fobów, które chcesz zaprogramować. W produkcie jest jeden błąd. Jeśli włączy się inne przekaźniki i użyje doniosłej funkcji do innej, po uruchomieniu przycisku dla funkcji doniosłej, oba przekaźniki się włączają. Przekaźnik nie powinien się odłączyć. Błąd w kodzie mikrokontrolera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Stosowany do zbierania kurzu zdalnego włączania/wyłączania - z różnych miejsc pracy (piła promieniowa, planista, piła taśmowa...) Całkiem zadowolony z produktu. - Plan okablowania jest trochę mylący.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobra jakość. Dystans pracy ponad 50 metrów. Wszystko dobrze, oprócz przewodnika, które nie są pomocne i nieprecyzyjne. Nie można ustawić chwilowego użycia i wybrać wyjście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Szybki odbiór i bardzo dobra obsługa nadajnika i pilota, 1 zestaw zamontowany na moich drzwiach i 1 na drzwiach garażu (montowanie na stykach przełącznika)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    reçu avec du retard , la situation doit y être pour quelque chose.pas encore monté , je donnerais mon estimation plus tard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo szybka wysyłka i dostarczone w 13 dni! Dobra wartość i wszystko działa dobrze. Szczęśliwy klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 059
    • Ft6 141
    • Ft6 909
    • Ft4 219
    • Ft6 816
    • Ft5 349
    • Ft11 633
    • Ft3 059
    • Ft12 787
    • Ft4 202
    • Ft5 376
    • Ft8 059
    • Ft8 827
    • Ft4 219
    • Ft3 451
    • Ft1 327
    • Ft29 918
    • Ft3 727