Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(269)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(269)
    • 5 Star(262)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Wykonane z dobrej jakości materiału, głośnego dźwięku. Działa jak urok z gniazdem Sonoff 433 Mhz. Powiadomienia otrzymywane na urządzeniu mobilnym oraz z dziennikiem powiadomień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Czujnik ognia działa z częstotliwością 433 MHz. Użyłem go w elektrowni SONOFF 433 MHz. Ma ostrzeżenie o świetle i dźwięku, doskonale! Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce tam szukać Technika Konsumentów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Włączyłem sonoff Rf Bridge i połączyłem ten detektor dymu z aplikacją eWeLink. Zastosowałem spray do testera dymu. Alarm jest bardzo głośny ze światłem 3 razy po otrzymaniu powiadomienia z komórki mój pilot uruchomił. Odklep do widoku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Könnyű volt az integrálás sonoff rendszerhez. it's works well with sonoff system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Część większego zamówienia. Dobrze, że współpracują z systemem Sonoff

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Moje zamówienie przyszło w ciągu 10 dni roboczych, bardzo szybko, jeszcze nie przetestowane, ale jakość materiału jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Zgodnie z opisem, wygląda jak wykrywacz dymu i tak jest. 9 wolt baterii wciśnięty przycisk testowy, dźwięk został potwierdzony, nawet zielone światło i gotowe 😊 Połączenie do / ponad 433 MHz jeszcze nie otworzyło się dla mnie. Więc nie mogę nic powiedzieć na ten temat, poza tym, że chciałbym bardziej szczegółowy opis / instrukcje, aby zrozumieć ten 🤪 nawet bez studiowania. Ale jako „normalny" czujnik dymu, dostał rozkaz, wykonuje swoją pracę, i pewnie dopilnuję, żeby 😉 była dodatkowa wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    Value for money smoke detector. Works independently (siren & flashing) and also in connection with the Sonoff RF bridge as a 433Mhz transmitter to allow for alarm notifications in the mobile app. Needs a 9v battery. I will get a few more for every room

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    The smoke detector can easily be coordinated with the sonoff bridge unit. It works, but fortunately it was not yet used sharply. Safety first

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    Very nice product. I bought ten of them. I placed them on the ceiling. It looks very good. I have to buy a wi-fi transmitter and connect it to my mobile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 689
    • Ft3 024
    • Ft3 630
    • Ft2 419
    • Ft3 327
    • Ft8 171
    • Ft4 538
    • Ft8 038
    • Ft4 689
    • Ft2 116
    • Ft3 472
    • Ft4 841
    • Ft12 800
    • Ft1 508
    • Ft8 080
    • Ft5 749
    • Ft4 689
    • Ft14 831