Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2020

    Otrzymałem ten produkt w doskonałym/nowym stanie i szybszym niż przewidywano. Był dobrze zapakowany, aby uniknąć uszkodzeń. Instalacja i synchronizacja do istniejącego dzwonka drzwi wideo było bardzo łatwe z wyraźnymi instrukcjami. Ma różne tony, więc na pewno znajdziesz coś, co dobrze dla ciebie działa. Najlepiej używać tego samego tonu, co mój telefon, gdy dzwoni VDB. Umieściłem dzwonek blisko środka mojego domu 2 200 i można go łatwo usłyszeć z każdego miejsca w domu. Ogólnie, jest to świetny produkt w niesamowitej cenie. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Nie działa z wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Wygląda dobrze. Pracuje z dowodem tożsamości: 1546285. Zajęło ponad 2 miesiące w transporcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dobry produkt i cena jest niska, wypróbowałam to bardzo dobrze brzmi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Bezprzewodowy dzwonek do drzwi kontrolowany przez sygnał 433MHz, opcja wyboru dzwonków, regulacja głośności. Po odłączeniu od zasilania, zapomina o dzwonieniu i głośności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Sonnette complémentaire pour interphone Wifi. Parfait pour un interphone Wifi qui n’en est pas équipé ou en 2ème sonnerie intérieure. Facile à appairer avec l’interphone Wifi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2019

    very easy installation, a lot of nice melodies (not all of them, but for everyone there will be some good)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobrze działa z moim dzwonkiem wideo razem, jasnymi i jasnymi melodiami, zarówno w sile, jak i melodii. Również zwykły ding-dong jest obecny. Zaletą jest to, że może być włożony do każdego gniazda ściany (w zakresie wifi), a następnie jest dobrze słyszalny. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Perfekcyjne spotkania reklamowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bobVIP5
    CA
    10/09/2021

    Łatwa konfiguracja, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 737
    • Ft31 380
    • Ft23 628
    • Ft12 337
    • Ft14 453
    • Ft51 899
    • Ft81 102
    • Ft30 222
    • Ft25 032
    • Ft6 317
    • Ft12 319
    • Ft15 864
    • Ft13 043
    • Ft10 377
    • Ft32 665
    • Ft17 980
    • Ft10 072
    • Ft4 934