Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(639)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(639)
    • 5 Star(600)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Silnik przyjechał tak jak na zdjęciu, nawet z drutami. Jest w torbie, która nie zapewnia wiele ochrony, ale nadal jest w bardzo dobrym stanie i wygląda na nową. Wszedł pomiędzy wyznaczonym czasem i bardzo mnie ucieszył, że tak szybko się pojawił. Polecam produkt, ponieważ spełnił moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Bought for of these stepper. Each of them had some problems with either the top or the bottom castings. The top castings had some big defects, one of them even had a hole. The steppers come with cables which convert the stepper connector to a 4P connector. Other than the casting defects there were no problems. The shaft is straight, and they work fine. I'm not sure if this is the general condition of all of the steppers, but these seem like used. BUT for their price they are great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Jakość premium

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Towary jak na opis wszystko ok dzięki Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Towar zgodnie z opisem Szybko skondensuj wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Rozkaz dotarł dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Muszę je jeszcze wypróbować, ale wszystko wydaje się w porządku. Przesyłka trwała dłużej niż zakładano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2017

    Paid at 03.09.2017, received 27.09.2017, Shipping Method:Air Parcel Register. All conformity of description. Good quality. I'm completely satisfied. Lot of thank's for saller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2018

    Good motor for everything. it's useful for all kind of machines and easyfull to connect. has a connector in the motor to conect the cable or change it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 846
    • Ft12 772
    • Ft4 802
    • Ft5 294
    • Ft1 717
    • Ft2 267
    • Ft3 790
    • Ft9 824
    • Ft413
    • Ft6 807
    • Ft84 842
    • Ft97 945
    • Ft65 188
    • Ft130 703
    • Ft61 912
    • Ft7 531
    • Ft8 330
    • Ft2 644