Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Посылка была вскрыта на таможне, Борисполь,Росан Глобал,ничего не пропало,цена товара 35 Долл. Собирать и тестить буду на выходных,на первый взгляд качество нормальное,пластик не воняет,посмотрим в эксплуатации,фотки выложил,прошу смотреть.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Kupiłem to miesiące temu, jak dotąd przejechałem ponad 100 mil. Na szczęście opcja Bluetooth dała mi szansę, by ją namierzyć. Absolutnie żadnych problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Otrzymałem zamówienie dziś wieczorem, wszystko nienaruszone, a także na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przedmiot otrzymany w ciągu 10 dni. Brakuje kilku rzeczy, jak tylne światło, przepustnica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Niestety zielone i niebieskie przewody były okrągłe w złą stronę, a także końcowe połączenie terminalu różniło się od obrazu. Musiałem odciąć połączenie terminala i podłączyć je tak, żeby zielono-niebieskie były właściwą drogą do nowej skrzynki i teraz działa. Potrzebuję więcej takich, więc następnym razem wyślij poprawnie dokładnie to, co pokazuje na zdjęciu, żebym nie musiała go przekierowywać. Dałbym część 5 gwiazdek, bo teraz działa dobrze, ale ponieważ była ona podłączona inaczej niż na zdjęciu (zielony i niebieski drut nie tak) i ponieważ miał złe połączenie terminalowe od tego na zdjęciu sprzedawcy musiałem dać tylko 3 gwiazdki. Jeśli następne będą poprawne, dam 5 gwiazdek. Właśnie zamówiłem jeszcze 4 sztuki, więc miejmy nadzieję, że są poprawne. Potrzebuję 30 - 40 sztuk więcej, więc proszę się upewnić, że następnym razem wszystko się zgadza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przybył szybciej niż mówiono i robi ucztę. Tylko jedna usterka, nie wiedziałam, kto to będzie, gdy dotrze do Anglii, więc nie mogłam go namierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Mam tylko ekran i kontroler, żadnych kabli, świateł i trottle w zestawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybyło szybko, wszystko działa idealnie. Problem w tym, że kiedy dotarł do Anglii, nie mógł go namierzyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Macht został sprzedany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 865
    • Ft8 777
    • Ft2 722
    • Ft10 290
    • Ft24 216
    • Ft4 892
    • Ft42 381
    • Ft17 480
    • Ft16 430
    • Ft3 142