Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2022

    Szybka dostawa, I już zainstalowany, wystarczy dopasować druty czujnika i 3 fazowe przewody silnika (żółty i zielony), aby prawidłowo uruchomić silnik.. Ale także brak „ustawienia zaawansowanego" na smartfonie przy użyciu połączenia Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Otrzymałem zamówienie dziś wieczorem, wszystko nienaruszone, a także na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Посылка была вскрыта на таможне, Борисполь,Росан Глобал,ничего не пропало,цена товара 35 Долл. Собирать и тестить буду на выходных,на первый взгляд качество нормальное,пластик не воняет,посмотрим в эксплуатации,фотки выложил,прошу смотреть.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Kupiłem to miesiące temu, jak dotąd przejechałem ponad 100 mil. Na szczęście opcja Bluetooth dała mi szansę, by ją namierzyć. Absolutnie żadnych problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przedmiot otrzymany w ciągu 10 dni. Brakuje kilku rzeczy, jak tylne światło, przepustnica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Niestety zielone i niebieskie przewody były okrągłe w złą stronę, a także końcowe połączenie terminalu różniło się od obrazu. Musiałem odciąć połączenie terminala i podłączyć je tak, żeby zielono-niebieskie były właściwą drogą do nowej skrzynki i teraz działa. Potrzebuję więcej takich, więc następnym razem wyślij poprawnie dokładnie to, co pokazuje na zdjęciu, żebym nie musiała go przekierowywać. Dałbym część 5 gwiazdek, bo teraz działa dobrze, ale ponieważ była ona podłączona inaczej niż na zdjęciu (zielony i niebieski drut nie tak) i ponieważ miał złe połączenie terminalowe od tego na zdjęciu sprzedawcy musiałem dać tylko 3 gwiazdki. Jeśli następne będą poprawne, dam 5 gwiazdek. Właśnie zamówiłem jeszcze 4 sztuki, więc miejmy nadzieję, że są poprawne. Potrzebuję 30 - 40 sztuk więcej, więc proszę się upewnić, że następnym razem wszystko się zgadza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    /Otrzymany bardzo szybko. Co mi się najmniej podobało to to, że nie przynosi żadnych instrukcji i aplikacja działa niekompletnie. To działa, ale po kilkukrotnej wymianie trzech kabli silnika na różne kolory, ponieważ na początku szedł do tyłu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jest to prosta instrukcja obsługi dla złącz. Próbowałem wszystko en nadal nie wybuchł, więc jest wystarczająco sprawny. Ale mała instrukcja do złącz jest koniecznością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    jego dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    WSZYSTKIE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.98
    • US$20.78
    • US$27.85
    • US$18.47
    • US$15.99
    • US$8.16
    • US$14.69
    • US$19.62
    • US$31.49
    • US$13.85
    • US$105.79
    • US$19.62
    • US$28.71
    • US$58.89
    • US$98.16
    • US$89.61
    • US$252.99
    • US$19.62