Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2021

    Dobry produkt, dobry produkt, Obciążenie do 1650 watów, przed odcięciem do 1680 watów. Wyśmienicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Warto kupić, a cena jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Szybka dostawa, paczka jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Kształt jest taki sam, jak na tym, ale jeszcze go nie próbowaliśmy. Czy to jest 2600w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Dobry inwerter, więcej niż się spodziewałem. Dostarczenie prawdy do Moskwy sdecom praktycznie nie do namierzenia 2 miesiące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przetestowałem inwerter i okazał się ponad moje oczekiwania. Z dobrze naładowaną baterią 12v 100 A/h uruchomiłem kompresor 1800 watowy i naładował się 4 bary na 8. To wina baterii, jeśli nie dokończyła ładowania. Moim zdaniem to świetny zakup. Z modelem 24v na pewno wydajność jest lepsza, ponieważ z tymi samymi kablami Ampere i 35mm2 masz dwukrotnie większą moc teoretyczną ok. 2400W

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Szybka dostawa.. Ale jeszcze nie sprawdziłem jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Inwerter jest dobry i godny kupić. Jednak przewody są bardzo krótkie!!! Dla takiej inwerter kable powinny być dłuższe na pewno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Doskonały, wydaje się dobrej jakości, mają wczytać to do ponad 2kw przez kilka godzin żadnych problemów, może wejść i wyłączyć z obciążeniem, stać przy mocy jest niski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wygląda bardzo dobrze. A w praktyce, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 879
    • Ft57 119
    • Ft39 497
    • Ft6 303
    • Ft23 766
    • Ft52 137
    • Ft22 233
    • Ft45 618
    • Ft19 166
    • Ft65 172
    • Ft38 335
    • Ft26 551
    • Ft43 148
    • Ft31 364
    • Ft13 739
    • Ft23 232
    • Ft9 291
    • Ft45 093