Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    Mi sono innamorato di questo drone. Bello da vedere, bello da pilotare. Arrivato da magazzino cz in 3 giorni, mai visto una consegna così rapida. Con batteria 2s 350mAh ci volo quasi 10 minuti. Ho scelto la versione dsmx che offre un range bestiale come ricevente integrata Spi. Arriva già aggiornato con l'ultimo firmware betaflight, dovete solo bindare alla radio e volare. Con Tbs questo drone diventa un mid range senza rivali. Darei 6 stelle davvero!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetny mały quadkopter, aby nauczyć się latać, a następnie uruchomić z pełnym stylem dowolnym, gdy tylko uzyskasz umiejętności. Ćwiczę przy użyciu baterii 1s 18650 li-ion (samsung 25R), bardzo potulna w tej konfiguracji, która jest dokładnie to, co jest wymagane dla początkujących. Mój OSD nie działał poprawnie w ustawieniach fabrycznych, nie pojawił się prawidłowo i zniknął całkowicie, gdy był uzbrojony, Do tej pory żaden z przerażających problemów RSSI z aktualizacji chociaż jestem latanie tylko z bliska. Szafka na śrubach silnika była niesamowicie ciasna, usunąłem jedną z głowic Allen, próbując je odpiąć, aby zmieścić kilka rekwizytów, to nie było ważne, aby naprawić, ale zestaw ma wystarczająco dużo zapasowych. Bardzo zadowolony z zakupu w ogóle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka, otrzymałem paczkę po 12 dniach od zamówienia. Dron na razie testowany wewnątrz, fajnie na początku można polatać i potestować na 1s, na 2a ma dużo więcej mocy. Nie mogę się doczekać latania na zewnątrz. Polecam! (wersja Frsky r-xsr)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    W sumie jestem zadowolony z tej wykałaczki, ale... Zamówiłem go w Crossfire i sposób, w jaki Happymodel umieszcza antenę na quadzie nie ma sensu. Jeśli zamówisz quada z preinstalowanym odbiornikiem, oczekuję, że będzie gotowy do lotu, ale jak widać na załączonych obrazach, antena nadal potrzebuje trochę pracy, by upewnić się, że nie zostanie przecięta przez rekwizyty. W końcu stworzyłem nieśmiertelną-T mojego biednego człowieka, co może wymagać małego zgięcia po każdym drugim lądowaniu, ale to działa. Należy też zauważyć, że świetnie lata z nutą akcji. Ale deska nie radzi sobie właściwie z obciążeniem podczas uderzania gałęzi drzew, co powoduje, że rekwizyty się zacinają na przykład. Po uderzeniu w gałąź i upadku na ziemię jeden z mosfetów w FC wypalił się, powodując zawalenie silnika. Jest również z Jazzmaverick 16.8 pre-błysk do RSG, który jest znany z powodu problemów. Dlatego warto uaktualnić firmware RSG.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    this thing is great. could use a bit more power but with 5min+ flights it's well worth the money. the d8 receiver is garbage but wasn't expecting too much. overall I'm very happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RYOVIP3
    JP
    01/03/2021

    To recenzja mojego drugiego zakupu. Wybrałem zewnętrzną wersję odbiornika FrSky. Główny zarząd wydawał się 'CrazybeeX PNP 2.2', Tylko dlatego, że to była inna wersja. Możesz sprawdzić 'VOUT' na oficjalnej stronie głównej producenta, ale To nie było w Crux3. Potrzebowałem zewnętrznego VTX, bo wewnętrzny VTX jest taki słaby. Więc kiedy skontaktowałem się w tej sprawie z Happymodelem, dostałem odpowiedź. I z obrazem! Bardzo miły twórca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Tylko 40 g i można użyć 300mah 2S Lipo do dobrego latania. Teraz z nasadką na złączu XT30, aby chronić esc's

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetny wyrywacz zębów. Niestety, deska pękła podczas wypadku, co jest bardzo irytujące. Poza tym jest bardzo wytrzymały i doświadczył wielu wypadków. Dużo zabawy w lataniu i dużo mocy w małym helikopterze. Kamera robi również bardzo ładne zdjęcie. Drukuję małe ochraniacze, które czynią go bardziej stabilnym. Mogę tylko polecić, choć jest bardzo stabilny nawet bez tego. To także chroni silniki wysokoprężne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    fantastic toothpick style quadcopter. allows me to fly anywhere without drawing attention to myself. quiet, small but very capable. 6 minute flight times with a 450 2s lipo. recommended

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Kupiłem odbiornik R-XSR FrSky. Główna płyta to CrazybeeX PNP v2.2, nie mogę znaleźć wideo_out ziemi. Gdzie należy podłączyć zewnętrzny VTX VIDEO?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 571
    • Ft34 240
    • Ft30 916
    • Ft119 351
    • Ft86 437
    • Ft41 289
    • Ft69 814
    • Ft28 921
    • Ft69 814
    • Ft41 887