Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Zmieniłem kamerę na na nano drapieżnika. Utrwalenie zostało ustalone za pomocą kleju na bazie żywicy, który zwiększył się o 8 g, ale obraz był bardzo dobry. Ciężar skoku się zwiększył, ale zastanawiam się, czy to się nie zmienia. Możesz również cieszyć się wyglądem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetny mały dron, bardzo cichy i ma wystarczająco mocy, aby konkurować z innymi dronami o wykałaczce. Trwałość jest dobra, rama jest dobra. Pochodzi z całkiem przyzwoity melodia, więc to plug & play&fun

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To 3-calowy samolot, który lata dobrze zamiast 1S! Mocowanie aparatu z nanohawk nie poprawiło się, więc wymagana jest mocna moc Nie wiem, jak mały jest dźwięk pióra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Ten mały dron jest doskonały! Jest bardzo wytrzymały i bardzo szybki. Latają idealnie. Bardzo małe drgawki w dłoni, nie mogę uwierzyć, jak dobre to jest! Bateria działa około 7 minut. Kamera jest przeciętna, widziałem całą okolicę z wysokości około 20 metrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Fajnie jest zacząć latać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    To jest bardzo fajny mały quad 1s, dużo zabawy do latania. Jest tak dobry, że nawet kot to lubi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Muchy są świetne. Cicha i zabawna. Rozbił ją kilka razy i na razie nie ma śladów uszkodzeń. Wielki rozpruwacz 1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Tak dobry, że kupiłem drugi tylko na części zamienne! Dzięki banggood naprawdę świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Czas lotu z oryginalną baterią wynosi około 4-6 minut, w zależności od tego, jak agresywnie obsłużysz gaz. Krawat działał bez żadnych problemów. We wnętrzu zaleca się warunkowo, ponieważ nie ma podpórek i zbyt dużej mocy. Dobrze się bawiłam na dworze. Szczególnie do ćwiczeń tam, gdzie nie ma zbyt wiele miejsca. Co więcej, Nanohawk X jest niezwykle cichy. Jak dotąd nikt się nie skarżył podczas lotu w parku miejskim. W zasadzie jest to mały dron freestyle, który może zrobić wszystko jak 5 cali, tylko mniejszy, cichszy i nieco wolniejszy. zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Great little drone! Unlocked the 200mw receiver which is really simple too. Nice built quad. Although hard to get 1S batteries with the mini XT30 at the moment, wish it had the old connector.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$123.04
    • US$109.99
    • US$153.52
    • US$189.99
    • US$224.24
    • US$249.99
    • US$178.99
    • US$99.99
    • US$269.99
    • US$363.84
    • US$275.49
    • US$1,429.00
    • US$328.22
    • US$359.99
    • US$1,216.95
    • US$389.99
    • US$425.99
    • US$12.70