Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2016

    Качество отличное: пластик и резинки качественные, кейс крепкий с хорошей фурнитурой. Комплект полный, в соответствии с описанием. В реальных условиях не проверял, но думаю все должно выдержать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2018

    One of the most valuable products on banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo profesjonalna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2017

    Me llego mi esperado kit de accesorios para mi cámara de acción, después de esperas más tiempo de lo prometido al fin llego, tiene muchos accesorios, de buen apariencia, con una calidad regular, la parte interna de la maleta muy mala, el precio lo siento caro en comparación de otra tienda en linea, creo que si le bajan el costo estaría bien... ojalá banggood publique mi experiencia. Saludos.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2016

    Sehr viele Bestandteile für wenig Geld. Hätte ich diese in einem Fachmarkt einzeln gekauft, würde ich nie auf diesen Preis kommen...Die Verarbeitung ist gut nur der Geruch nach Kunststoff ist ein Nachteil...Habe schon viel damit angefangen und werde bei Bedarf wieder hier einkaufen. Verwende die Gegenstände für meine GoPro4 und bin sehr überrascht, wie gut diese zueinander passen. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2020

    Wydaje się naprawdę dobry od pierwszego wejrzenia. Ładne opakowanie i bardzo pomocne materiały i futerał. Wolałbym, żeby były jakieś instrukcje lub zdjęcia, jak niektóre rzeczy nie są wystarczająco jasne, jak mają być używane. Ale ogólnie jest to zdecydowanie wartość dla pieniędzy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    after placing order i was worrying about customs clearance .As we paid customs while placing order that didn't become hurdle .received order in 15 days .one week got delayed due to china new year .been using product for past week worth buying and vidoe is amazing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2017

    Good quality, all work with Hero3+. The tripod is great and the suction cup is stronger the expected. Good, solid build. Got everything I ever needed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    Terrific assortment including l-its if sticky pads, bike, helmet and car mounts. Plus there is a head mount and chest mount. Perfect for my needs and it all comes in a nice case.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 138
    • Ft4 043
    • Ft5 514
    • Ft4 778
    • Ft2 571
    • Ft2 571
    • Ft2 571
    • Ft6 620
    • Ft18 155
    • Ft8 458
    • Ft2 571
    • Ft9 028
    • Ft2 864
    • Ft10 987
    • Ft2 204
    • Ft2 338
    • Ft7 722
    • Ft3 501