Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    Super szybka wysyłka z Toledo, w ciągu półtora dnia przez firmę GLS. Jest to pierwszy monokular, jaki mam o tych cechach, można go zobaczyć kilka kilometrów stąd, ma dwa rodzaje ustawień, myślę, że są to odległość i ostrość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Przybyło z pudełkiem w połowie uszkodzonym, ale przedmiot dotarł w całości, myślałem, że przyjdę z wsparciem, ale przyszedł tylko monokl, naprawdę dobrze się z nim widzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobrze zapakowany i dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Przybył szybko z powodu sytuacji.. Świetna obsługa klienta..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NIKO
    BG
    27/01/2022

    Nie, nie, nie, nie, nie. Nie mogę w to uwierzyć. Oglądałem w domu ludzi...przepraszam. Zdumiewające urządzenie. Kocham cię, 😗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Jest tutaj, w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    W cenie, jakość jest do zaakceptowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    /Źle pobity pudełko /dosięgnęło mnie złamanego Opakowanie było plastikowe, nie było widać wybojów Zobacz, czy przyślą mi kolejne jQuery1113002131928873942579_1634577881952?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    Fast delivery Very light to carry anywhere The monocular plastic is resistant to dust and water It has a nice pick up in hands Zoom is very good In night mode the visibility could be a bit better Practical for those who enjoy nature The carrying case is very suitable for the monocular There is no better to enjoy the countryside and nature I am satisfied with my purchase in Bangood I strongly advise

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$66.98
    • US$34.64
    • US$13.85
    • US$75.06
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$44.15
    • US$9.99
    • US$52.99
    • US$69.99
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$15.99
    • US$32.33
    • US$20.78
    • US$13.64
    • US$19.99