Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Najlepsze 3 cale i 1S quad z odbiornikiem ELRS na pokładzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Niesamowite wykałaczka na baterię 1s, ładnie latać i stabilnie, ale wysyłka w Tajlandii jest zła dostarczyć do mnie (brak kontaktu przed wysyłką) myślę, że wysyłka jest J&T ekspresowe 😤😤😤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Dobrze lata. Elrs przy 10mw daje większy zasięg niż którykolwiek z moich wcześniejszych czworobok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Śliczny robak, świetnie lata, bardzo hojny dla baterii. Upuścił 1,6g wagi, usuwając wtyczki silnika i lutowanie bezpośrednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2022

    Cichy, mały chłopczyku. Fajnie się lata, ale brakuje mu najwyższej mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2022

    Naprawdę szybkie i zabawne quad do biczowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Moc z zaledwie 1s wygląd jest fajny z dużymi silnikami i rekwizytami na małej ramie Elrs jest ból ustawić to jest jedynym minusem Lata jak czempion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Seria Crux'ów jest świetna. Uwielbiam wersję CRUX3 2S i teraz uwielbiam tę nową wersję 1S zbyt. Zabawny quad dla mniejszych parków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Lata świetnie tylko czasami muszę go odłączyć i odłączyć od zasilania, aby prawidłowo podłączyć ELRS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Nie przetestowany, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$579.99
    • US$317.99
    • US$219.99
    • US$359.99
    • US$504.99
    • US$489.99
    • US$370.29
    • US$555.99
    • US$284.99
    • US$528.99
    • US$110.99
    • US$139.99
    • US$239.99
    • US$165.99
    • US$438.99
    • US$172.49
    • US$379.99
    • US$92.99