Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    ...dobra latarka do pracy, którą chcę. .. Tanie tworzywa sztuczne. Ale cóż! ... Trochę wagi. Nie otworzyłem się, żeby zobaczyć jaką baterię miał na sobie. Ale to trwa wystarczająco długo!!!! Szybka wysyłka z Republiki Czeskiej!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Doskonały produkt z wysoką jasnością, wiele bocznych zastosowań. Może być również ważnym akcesorium dla wycieczek. Poleciłbym to innym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Niezłe, przenośne światło. Wygląda na to, że jest dobrej jakości. Trudno jest spojrzeć na wyjście reflektora P50, ponieważ jest bardzo jasny. Inne światło ma trzy poziomy jasności i czerwony / niebieski tryb ostrzegawczy, który przypomina migacze w większości samochodów policyjnych. Cztery wskaźnik poziomu baterii led jest przydatną cechą. Mały i zwarty. Ogólnie widzę wiele zastosowań dla tego światła punktowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobra jakość i bardzo silny produkt. Odporny plastik, ale nie zniesie zbyt wielu upadków. Bardzo długotrwała bateria, nie opodatkowano mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Nie tak jasne jak 40W - to byłoby 6000lm - jest bardziej 1000lm, ale praktyczne i ładne kompaktowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Właśnie otrzymałem produkt. Dobra jakość i był w pełni naładowany, już! Nie mogę się doczekać, aby przetestować go w nocy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny produkt. Zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Naprawdę sznurek i akumulator długo wytrzymają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.64
    • US$11.54
    • US$9.99
    • US$32.33
    • US$28.86
    • US$113.18
    • US$19.64
    • US$17.25
    • US$36.95
    • US$12.69
    • US$26.99
    • US$13.99
    • US$12.59
    • US$12.99
    • US$104.54
    • US$25.90
    • US$24.68
    • US$26.57