Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Dobra i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ moje zamówienie przybyło również dzięki sprzedawcy i firmie Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Jeszcze go nie otworzyłem. Mam nadzieję, że jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Świetne soundbox, bardzo mi się podobała za wartość, podstępy trafiły dobrze, bardzo warto... Moja dostawa dmr 20 dni żyje w SP Capital i nie była opodatkowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wszystko w idealnym porządku. Bez żadnej szkody. Dziękujemy za uwagę i informacje o wysyłce, dopóki nie otrzymamy jej w domu! Dziękuję! przybyło szybko i przed zamknięciem programu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Po 3 miesiącach oczekiwania produkt dotarł. Zbyt długie opóźnienie. Złożyłem zamówienie 25 kwietnia i opuściłem punkt transportu po 40 dniach. Mówca jest dobry. Problem w tym, że menu i instrukcje są w języku chińskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    great product nice sound

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    The product came in perfect condition. Works fine. I thought it would be a little more powerful.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Ok, ale całkowicie chiński charakter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Dobry produkt. Jakość dźwięku i wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$178.49
    • US$60.89
    • US$17.31
    • US$28.86
    • US$57.49
    • US$103.94
    • US$59.49
    • US$19.62
    • US$92.99
    • US$57.49
    • US$57.74
    • US$27.71
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$15.02
    • US$146.99
    • US$16.16